Hoppa till innehåll

Tomt till salu i Haga Nydal – Sigtuna

Nu har du chansen att bygga ett helt nytt hus för 4 755 000 kr, inklusive vår villa Astrid och tomt.

Stor och fin tomt på 1530 kvm. I priset är det inräknat Älvsbyhus villa Astrid på 174 kvm varav 107 kvm inredd boyta (övervåningen på cirka 67 kvm lämnas oinredd) och inklusive lagfart och pantbrev. 15 års fri fastighetsavgift. Låg energiförbrukning.

Tomten är lantligt belägen med närhet till både stall och golfbanor. Cirka 3 km till badplats i Mälaren. Flera husmodeller passar på tomten. 

Astrid är perfekt för den växande familjen. Bottenvåningen har en stor öppen lösning mellan kök och vardagsrum och ger bra plats för både matlagning och umgänge.

Från balkongdörren i vardagsrummet och från den rymliga tvättstugan ges enkel tillgång till utemiljön. Med ett rymligt master bedroom och ett stort sovrum på markplan är Astrid en perfekt start för en växande familj. Det finns också möjligt att få ett till mindre sovrum på bottenvåningen.

När ni behöver mer plats, eller redan från början, kan övervåningen om ca 67 kvm inredas så att den möter era behov. Vårt förslag för övervåningen är att göra ett stort sovrum och vardagsrum/allrum, ett badrum och en klädkammare. Detta bestämmer ni såklart själva. I den inredningsbara övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för el/tele/vvs. Kostnaden för att göra övervåningen färdig blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller om någon annan göra jobbet.

Gör Astrid till ert eget genom att välja tillval och utrustning efter familjens behov. Ett flertal tillval är redan inräknade i kalkylen och självklart kan du välja till fler eller ta bort tillval.

Dokument

Mer information

Jan-Erik Kronosjö

Säljare Sollentuna
Kontor: 08-350 305
Mobil: 070-864 96 50
Stupvägen 85, 191 40 Sollentuna
janerik.kronosjo@alvsbyhus.se
Skicka e-post

Fakta

Beställ katalog