Hoppa till innehåll

Tomter i Brattberget, Arboga

Nu har ni chansen att köpa en tomt på ca 3 000 m² i natursköna Brattberget, 6 km söder om Arbogas stadskärna.

Tomten är belägen i närhet av både ridskola och kennel klubb.

Bussförbindelse för skolbuss och länsbussen till och från Arboga ligger 1,5 km ifrån tomten.

Bygg exempelvis vårt fantastiska villa Åse på 107 m² med inredningsbar övervåning tillsammans med ekonomidel F30. 

Pris från 3 350 000 kr (inklusive tomt och tillval för 200 000 kr)

Villa Åse erbjuder en flexibel lösning för bottenvåningen beroende på hur många sovrum du behöver och om du planerar att direkt inreda övervåningen. I det gigantiska kombinerade köket och vardagsrummet kan man enkelt dela av för ytterligare ett stort sovrum utan att den öppna känslan i planlösningen försvinner.

Med möjligheten till hela sju dörrar och fönster mot baksidan får man en fantastisk utsikt över trädgård och uteplats och med våra tillval med låga fönster samt helglasade balkongdörrar blir utsikten ännu mer spektakulär.

Åse har praktiska förrådsutrymmen och en rymlig tvättstuga som även den har access till utemiljön genom en separat dörr. Praktiskt när skorna är smutsiga eller tvätten ska hängas ute.

Det stora köket kan anpassas efter dina behov och kan också utrustas med en smart köksö med bardisk. Välj bland hela 150 tillval i vårt sortiment.

I den inredningsbara övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för el/tele/vvs. Kostnaden för att göra övervåningen färdig blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller om någon annan göra jobbet.

Läs mer om Villa Åse

Ett fint område beläget i närhet av både ridskola och kennel klubb. Bussförbindelse för skolbuss och länsbussen till och från Arboga ligger 1,5 km ifrån tomten.

Kontakta mig för frågor eller funderingar!

Mer information

Joacim Engzell

Säljare Västerås
Mobil: 070-298 33 50
Månsbo 129, 726 92 Skultuna
joacim.engzell@alvsbyhus.se
Skicka e-post

Fakta

Beställ katalog