Hoppa till innehåll

Tomter i Rinkaby Glanshammar

I natursköna Rinkaby säljs nu tre rejäla tomter med positivt förhandsbesked för byggnation av enfamiljshus! Med ett riktigt bra läge intill Glanshammar och med nära anslutning till E18/E20 kan ni nu uppföra ett hus efter er smak och önskemål. Tomterna beräknas vara byggklara till sommaren och är inte knutna till specifik husleverantör.

Enskilt vatten och avlopp anläggs av köparen.

Tomt 1 – Ca 2006 kvm.
Tomt 5 – Ca 1794 kvm.
Tomt 8 – Ca 1887 kvm.

Rinkaby är ett naturskönt område med lantligt läge nära Hjälmaren endast 10 minuters bilfärd från centrala Örebro. I området finns förskola och bra bussförbindelser in till Örebro. I närliggande Glanshammar finns skola F-6, mataffär och pizzeria. Även E18/E20 nås på bara några minuter.


Pris från 3 340 000 kr (inklusive tomt och tillval för 200 000 kr)

Villa Åse erbjuder en flexibel lösning för bottenvåningen beroende på hur många sovrum du behöver och om du planerar att direkt inreda övervåningen. I det gigantiska kombinerade köket och vardagsrummet kan man enkelt dela av för ytterligare ett stort sovrum utan att den öppna känslan i planlösningen försvinner.

Med möjligheten till hela sju dörrar och fönster mot baksidan får man en fantastisk utsikt över trädgård och uteplats och med våra tillval med låga fönster samt helglasade balkongdörrar blir utsikten ännu mer spektakulär.

Åse har praktiska förrådsutrymmen och en rymlig tvättstuga som även den har access till utemiljön genom en separat dörr. Praktiskt när skorna är smutsiga eller tvätten ska hängas ute.

Det stora köket kan anpassas efter dina behov och kan också utrustas med en smart köksö med bardisk. Välj bland hela 150 tillval i vårt sortiment.

I den inredningsbara övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för el/tele/vvs. Kostnaden för att göra övervåningen färdig blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller om någon annan göra jobbet.

Läs mer om Villa Åse

Ett lugnt och trevligt område med närhet till buss, tågstation, centrum samt fritids och skola.

Kontakta mig för frågor eller funderingar!

Mer information

Joacim Engzell

Säljare Västerås
Mobil: 070-298 33 50
Månsbo 129, 726 92 Skultuna
joacim.engzell@alvsbyhus.se
Skicka e-post

Fakta

Beställ katalog