Hoppa till innehåll

Modern 129 1-planshus

Modern 129 är vårt jubileumshus som utvecklats tillsammans med arkitekter. Bland annat med ett modernt exteriört utseende med fler fönster, liggande panel under dessa samt ny bred farstukvist i funkisstil. I Modern 129 ingår massvis av lyxiga tillval som standard!

Från 1 875 600 kr

Fakta

Antal rum: 4 rum och kök samt tvättstuga
Boyta: 129 m² 
Byggyta: 155 m²
Pris: Från 1 875 600 kr, se priset för ditt län här.
Planlösning: Flexibel, se förslag nedan.
Ingår bland annat i Modern 129: 19° taklutning, modern bandtäckningsmönstrad takplåt, små och nätta takutsprång, bred och modern farstukvist i funkisstil, fler fönster, låga fönster, helglasade fönsterdörrar, innerdörrar med funkisdesign, liggande dekorfönster, liggande panel under fönster, spotlights i kök och badrum, LED-spotlights i fönstersmygar.


Upplev ett Älvsbyhus i 360 grader
Visa Interiör Visa galleri
Visa Exteriör Visa galleri

Jubileumshuset - laddat med extra tillval som standard

Modern 129 är vårt jubileumshus som utvecklats tillsammans med arkitekter och är laddat med nya lyxiga tillval som standard.
Bland annat har huset ett modernt exteriört utseende med fler fönster, liggande panel under dessa samt ny bred farstukvist i funkisstil.
Invändigt har även dörrarna fått funkisdesign och en uppdaterad belysningsfilosofi ger mer spotlights som standard.

Helt nytt är också den spännande planlösningen med köket beläget i hjärtat av huset. Fönstrens placering ger maximalt ljusinsläpp i såväl kök som vardagsrum.
I Modern 129 har hallen också fått ordentligt med plats. Vidare har generösa ytor skapats för att man ska kunna hitta egna förvaringslösningar samtidigt som huset har en avskild och praktisk master bedroom-lösning.

Beställ huskatalog gratis!

Planlösningar

Fasadskisser

3D interiör

Tre vanliga tillval

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Vi slösar inte energi i onödan

Vi vet var ditt hus växte upp

Älvsbyhusprocessen

Älvsbyhus förmånliga betalningsvillkor

Beställ vår nya huskatalog

Bli inspirerad