Hoppa till innehåll

Oden 1.5-planshus

En mellanstor och uppskattad husmodell där vardagsrum och kök står i nära förbindelse centralt i huset. Hall, och groventré ligger tillsammans med ett väldisponerat rum för klädvård i husets andra del. Modellen utgår 28/2

Från 1 441 500 kr

Fakta

Kontakta din säljare för mer information.

OBS! Oden är en utgående modell som bara finns för försäljning till och med 2017-02-28.


Upplev ett Älvsbyhus i 360 grader
Visa Interiör Visa galleri
Visa Exteriör Visa galleri

Huset med plats för hela familjen

Oden består av tre stora sovrum och ett rymligt kök med plats för hela familjen. Från vardagsrummet leder altandörren rakt ut i trädgården eller ut på altanen. Sovrummet på 10 m² kan tas bort för att få ett större vardagsrum.

Huset kan förses med gavelbalkong och övervåningen kan förses med takkupa på fram- eller baksidan. Oden kan kombineras med carport/garage. Huset kan fås med 45° taklutning eller med förhöjt väggliv och 34° taklutning. Husmodellen kan även fås spegelvänd.

Din säljare hjälper dig med vilka tillval som finns för just din favoritmodell av 1,5-planshuset Oden.

Förberedd övervåning

Om ni behöver ytterligare utrymme är det relativt enkelt att färdigställa den inredningsbara övervåningen på 53,6 m². Till övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för el/tele/vvs. Kostnaden för att göra övervåningen färdig blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller om någon annan göra jobbet.

Planlösningar

Jag är intresserad – hur går jag vidare?