Hoppa till innehåll

HEM FÖR ALLA

Vi vill ge så många vi kan möjligheten att bygga sitt drömhem

Vår ambition är att ge så många som möjligt chansen att köpa ett hus. Att hjälpa till att skapa ett hem. En plats att utgå från. Återhämta sig på. Och växa med. Ett hem för alla familjer - hur de än ser ut. 

Det är ingen slump att vi har Sveriges nöjdaste kunder. Vi bryr oss, lyssnar, tar in behov och respekterar önskemål - hela vägen från första mötet till livet i det nya hemmet.

Våra 19 olika husmodeller är genomtänkta, våra priser och betalningslösningar är förmånliga och vi bygger trähus i bra kvalitet. Att vi bygger nyckelfärdigt ger dig också en unik trygghet genom hela processen. 

Vi vill helt enkelt att våra hus ska ge möjlighet för fler familjer att bygga sitt drömhem.

 

Sveriges nöjdaste kunder

Sedan länge är Älvsbyhus Sveriges största småhustillverkare och huset Linnéa landets mest sålda villa. Men vårt mål har varit, och är fortfarande, att ha marknadens nöjdaste kunder, vilket vi nu kan lägga till listan.

Småhusbranschens NKI visar tydligt att Älvsbyhus ligger etta i landet bland de varumärken som finns med i undersökningen. Kvaliteten och framför allt bra personlig service och ett pålitligt agerande är styrkor som lyfts fram. 

- Som bolag har vi länge verkat för att branschen ska börja jämföra sig och mäta marknadens åsikter och nu när branschens NKI är på plats känns det extra kul att vi kan erövra förstaplatsen. Det är ett hårt lagarbete som ligger bakom placeringen. Från alla i vår organisation. Vi arbetar ständigt med att stärka vår kvalitet och både förenkla och förbättra allt vi kan för köparen, säger Kent Johansson, vd Älvsbyhus.

Våra hus

Vi tillämpar totalentreprenad vilket innebär att ni endast behöver ett avtal för hus och standardgrund. Totalentreprenad ger dig en unik trygghet och bekvämlighet under hela byggprocessen där allt material och all montering ingår i priset. Ditt Älvsbyhus levereras nyckelfärdigt vilket betyder att tapetsering och målning är klart invändigt när det är dags att flytta in. Utvändigt är huset skyddsmålat.

Som husleverantör har vi ansvaret för hela husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Eftersom vi kontrollerar hela byggprocessen lämnar vi 100 % garanti på såväl huspriset som dagen för slutbesiktning.

Läs mer om våra husmodeller

Beställ huskatalog

Vår huskatalog är fullmatad med inspiration och fakta, bilder samt information och planlösningar för alla våra 19 husmodeller. Bland annat kan du läsa om våra helt nya husmodeller och hur vi nu ökar flexibiliteten ännu mer för våra kunder.

När katalogen landat hos dig föreslår vi att du i lugn och ro slår dig ner och låter dig inspireras av våra olika modeller. Har du frågor eller funderingar kan du sedan enkelt ta kontakt med just din säljare, vars uppgifter du hittar på katalogens baksida eller genom att klicka här!

Trevlig läsning!

Beställ katalog

Beställ katalog