Hoppa till innehåll

Tomter i Skillingaryd

Vi erbjuder sju tomter på Far Anders Väg och Mor Annas Väg, Skillingaryd, med närhet till buss, tågstation och centrum. 

Far Anders Väg 6 - BOKAD
Far Anders Väg 2
Mor Annas Väg 3 
Mor Annas Väg 5 
Mor Annas Väg 7 
Mor Annas Väg 9 - SÅLD
Mor Annas Väg 4

 

Välj exempelvis att bygga enplanshuset Modern 129 på 129 m², nyckelfärdigt med tomt. 

Pris från 2 899 020 kr (tomt + nyckelfärdigt hus)

Modern 129 är vårt jubileumshus som utvecklats tillsammans med arkitekter och är laddat med nya lyxiga tillval som standard. 
Bland annat har huset ett modernt exteriört utseende med fler fönster, liggande panel under dessa samt ny bred farstukvist i funkisstil. 
Invändigt har även dörrarna fått funkisdesign och en uppdaterad belysningsfilosofi ger mer spotlights som standard. 

Helt nytt är också den spännande planlösningen med köket beläget i hjärtat av huset. Fönstrens placering ger maximalt ljusinsläpp i såväl kök som vardagsrum. 
I Modern 129 har hallen också fått ordentligt med plats. Vidare har generösa ytor skapats för att man ska kunna hitta egna förvaringslösningar samtidigt som huset har en avskild och praktisk master bedroom-lösning.

Ingår bland annat i Modern 129: 19° taklutning, modern bandtäckningsmönstrad takplåt, små och nätta takutsprång, bred och modern farstukvist i funkisstil, fler fönster, låga fönster, helglasade fönsterdörrar, innerdörrar med funkisdesign, liggande dekorfönster, liggande panel under fönster, spotlights i kök och badrum, LED-spotlights i fönstersmygar.

Modern 129 är det perfekta enplanshuset för såväl mindre som större familjer och det till ett av marknadens absolut bästa priser.

Se alla våra hus här

Himlabacken med närhet till skola, fritids och centrum med buss och tågstation finns inom gångavstånd. Tomtstorlekarna är cirka 1500 m² stora. Alla vägar och tomter är förberedda för byggnation.

Kontakta mig för frågor eller funderingar!

Dokument

Mer information

Fakta

Beställ katalog