Hoppa till innehåll

Häggetorp, Tibro

Nu finns tillfälle att förvärva en tomt i området Häggetorp tillsammans med en nyckelfärdig enplansvilla från Älvsbyhus.

Flera olika husmodeller finns att välja bland men förslagsvis uppförs husmodellen "Greta" om 107 kvm vilken erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som är i väl tilltagen storlek. I standard finns två sovrum, vid behov kan ett tredje sovrum väljas som tillval. Villan inrymmer även badrum samt tvättstuga med groventré.
Som tillval finns bl.a. flera olika garagemodeller och interiöra val men i grunden håller huset en god standard med exempelvis genomgående trägolv och vitvaror från Electrolux.
Uppvärmning sker med en frånluftsvärmepump vilket är en mycket effektiv metod, detta håller nere driftkostnaderna.

Att köpa nyckelfärdigt från Älvsbyhus innebär att kostnaden för tomt, VA-anslutningsavgifter, bygglovsansökan, huskostnad m.m. ingår i det presenterade priset. Det enda som tillkommer är utvändig målning av huset och finplanering av tomten, något ni själva kan göra i lugn och ro efter inflytt.

Det behöver inte vara krångligt att köpa nyproduktion, Älvsbyhus tar hand om hela processen och ansvarar för husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Den förhållandevis korta byggtiden som erbjuds gör att ni kan flytta in ca 9-12 månader efter reservation! Älvsbyhus erbjuder dessutom förmånliga betalningsvillkor, största betalningen sker först efter att huset har levererats.

Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Älvsbyhus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är därmed ansvarig för förmedlingen av denna. Entreprenören ansvarar för husbyggnationen.

För mer information om husen, se www.alvsbyhus.se alternativt kontakta Johannes Olsson, säljare på Älvsbyhus, på 072 - 302 68 26 alt. johannes.olsson@alvsbyhus.se

Planlösningar

Fakta

Beställ katalog