Hoppa till innehåll

Havsnära tomter i Ostnäs, Umeå

I vackra Ostnäs finns nu möjlighet att skapa ert drömboende! Oavsett om ni längtar efter ett härligt fritidshus med bästa havsläge eller en permanent bostad på stora, välplanerade tomter, så har Älvsbyhus ett erbjudande till er. Ett nytt hem - tryggt och utan oväntade överraskningar! Tomterna säljs tillsammans med Projekt Nötviksunden.

I området finns 11 havsnära tomter, där du tar klivet ut från huset till din uteplats med kaffekoppen i hand i ett härligt solläge. I direkt anslutning till området, vid havet, finns en vacker gemensamhetsyta med möjlighet till bad, fiske och båtplats. Här bor ni året om med guldkant och med endast 10 minuter till Sävar så finns butik och andra bekvämligheter inte långt ifrån. Till Umeå tar ni er på 20 minuter.

Tomterna är avstyckade och byggklara med storlek mellan 1 840 m² – 2 379 m². Detaljplanen anger en byggrätt om 150 kvadrat.

Det här är ett område att uppleva. Välkomna att boka en tomtvisning på plats!
(Säljaren av tomterna förbehåller sig rätten att justera priserna under det att försäljningen pågår. Först till kvarn för bästa pris!)

 

Fanny_960x540.jpg

Här kan du till exempel bygga ett Villa Fanny, 1,5-planshus, till en totalkostnad på 2 678 000 kr, inklusive tomt, nyckelfärdigt hus, anslutningsavgifter och myndighetsavgifter (baserat på tomtpris 595 000 kr).

Fanny är ett 1,5-planshus på 107 (+ 56 m² inredningsbar övervåning). Med en smart planlösning där nedervåningen rymmer två sovrum, ett badrum och en WC samt en härlig rymd mellan vardagsrum och kök. Många fönster ger ett fint ljusinsläpp genom hela huset. Till huset finns många tillvalsmöjligheter till dig som önskar, varför inte lite extra lyx med tillvalet bastu för kyliga höstkvällar.

ÄH_Greta.jpg

Eller varför inte ett Villa Greta, ett 1-planshus på 107 m², till en totalkostnad på 2 572 000 kr, inklusive tomt, nyckelfärdigt hus, anslutningsavgifter och myndighetsavgifter (baserat på tomtpris 495 000 kr).

Greta är ett hus som man trivs i! Välplanerat enplanshus som passar på de flesta tomter med härligt ljusinsläpp från både vardagsrum och kök. Precis som våra andra hus så erbjuder Greta över 150 tillvalsmöjligheter som helglasad fönsterdörr och större fönster för att verkligen fånga utsikten utanför huset!

Välkomna att höra av er till mig för visning eller för en personlig kostnadskalkyl för den husmodell som ni tycker bäst om!

Beställ katalog Bygg online

 

 

Dokument

Mer information

Johanna Udd

Mobil: +46 73-022 91 16
Norra Obbolavägen 112, 904 22 Umeå
johanna.udd@alvsbyhus.se
Skicka e-post

Fakta

Beställ katalog