Hoppa till innehåll

Tomt i Gråbo, Lerum

Med ett högt fint läge med utsikt över Mjörn finns nu möjligheten att bygga ett helt nytt hus på Strandkullen. Här får du gångavstånd till småbåtshamn, busshållplats och förskola.

Här har vi föreslagit Villa Lasse med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum placerat i riktning mot sjön. Den inredningsbara övervåningen inreder du själv innan inflyttning efter dina egna behov och önskemål. Här finns plats för bland annat master bedroom och badrum med badkar eller dusch. Det rymliga badrummet med möjlighet till bastu sätter extra glans på vardagen. Med en takkupa (tillval) ökar både ljusinsläppet och rymden och varför inte ta möjligheten att exempelvis bilda en mysig läshörna. Lasse erbjuder funktionella utrymmen för ensamboende, par och mindre familjer. Med sin storlek och planlösning passar det lilla huset dessutom ypperligt som fritidshus.

Vid nybyggnation så är det tomtpriset man betalar lagfart på och inte den totala kostnaden för byggnationen. När man bygger nytt är också en annan fördel att man som ägare till huset undantas från skyldigheten att betala fastighetsavgift i 15 år efter färdigställandet av huset.

Prisexempel Villa Lasse

Typ: Villa
Rum: 
2, varav 1 sovrum
Boarea: 
63 m² 
Biyta:
33 m² 
Tomtstorlek: 910 m²
Utgångspris: 
5 053 000 kr
Upplåtelseform: 
Äganderätt
Fastighetsbeteckning: 
LERUM BJÖRBOHOLM 1:190
VA:
Kommunalt

lasse_960x540.jpg
OBS! Den exteriöra bilden är endast en visualisering och stämmer inte överens med det verkliga huset när det gäller bl a målning, takkupa och uteplats.

Dokument

Mer information

Fakta

Beställ katalog