Hoppa till innehåll

Tomt i Stenugnsund

Nu finns möjlighet att köpa tomt och låta oss på Älvsbyhus bygga ett hus åt dig på en riktigt mysig tomt i närheten av Ödsmåls samhälle.

Här har du skogen runt knuten, nära till bussen, och goda möjligheter om du behöver pendla till arbete längre bort som Göteborg och Uddevalla. Tomten ligger på promenadavstånd till både låg- och mellanstadieskola och salta bad.

På denna tomt väljer du själv vilken av våra husmodeller som du önskar bygga. Vi har föreslagit Villa Åse med stora sociala ytor riktade mot trädgården och med entré och groventré mot infarten. Välj själv om du önskar 2 eller 3 sovrum på bottenvåningen.

I våra 1,5-planshus så har du en färdigställd bottenvåning och förberedd övervåning som du inreder den dagen det passar dig. Mer om Villa Åse kan du läsa här och mäklarens objektssida hittar du här.

Ödsmål är ett levande samhälle med närhet till både hav och sjö. I Näs kommer du ner till havet och härliga Söskärs badplats i vacker miljö och på samma avstånd åt motsatt håll når du sjön Hällungen med fina bad och bra fiskevatten. I mitten av Ödsmål finns Trollbackens förskola samt Ekenässkolan med elever från förskoleklass upp till årsklass 6. På Ekenässkolan tycker man det är viktigt att alla barnen känner sig trygga så därför jobbar de aktivt med sin likabehandlingsplan som har ledordet HEART – Hänsyn, Empati, Ansvar, Respekt, Trygghet.

På bara några minuters bilfärd finner du orten Stenungsund som tillhandahåller flertalet restauranger, caféer och shopping av allt du kan tänkas behöva såsom kläder, skor, apotek, heminredning och mataffär för den som behöver fylla på skafferiet. Vill man hellre ta bussen går det täta förbindelser till centralstationen i Stenungsund där du tar dig vidare med både buss och tåg mot Uddevalla och Göteborg.

Ödsmål har även en egen vårdcentral och för de aktiva i familjen finns här en idrottsplats med en fotbollsförening som heter Ödsmåls IK. Vill du ge dig ut på en härlig löprunda kan du besöka områdets elljusspår och gillar du hästar finns här en ridklubb där hela familjen kan uppleva hästlivet.

Vill man ytterligare uppleva mer av vad närområdet har att erbjuda kanske man väljer att titta in hos "Bosses Trädgård" för att handla säsongens grönsaker eller blommor eller avnjutandes Jordhammar Herrgårds lantliga miljö där sommaren präglas av evenemang och livespelningar.

Vid nybyggnation så är det tomtpriset man betalar lagfart på och inte den totala kostnaden för byggnationen. När man bygger nytt är också en annan fördel att man som ägare till huset undantas från skyldigheten att betala fastighetsavgift i 15 år efter färdigställandet av huset.

 

Typ: Villa

Rum: 3, varav 2 sovrum

Boarea: 107 kvm

Biarea: 56 kvm

Utgångspris: 3 544 000 kr

Upplåtelseform: Äganderätt

Fastighetsbeteckning: STENUNGSUND STARRKÄRR 1:42

Beställ katalog Bygg hus online

Dokument
Planlösningar

Mer information

Fakta

Beställ katalog