Hoppa till innehåll

Tomt i Tibro, Kullavägen 18

Flera olika husmodeller finns att välja bland men förslagsvis uppförs husmodellen Astrid om 163 m² varav entréplan om 107 m² kommer färdiginrett och ovanplan på 56 m² får inredas efter egna önskemål efter inflytt. Villan erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 2-3 sovrum i entréplan, badrum samt tvättstuga med groventré.

Som tillval finns bl.a. flera olika garagemodeller, fiber, takkupa och interiöra val men i grunden håller huset en god standard med exempelvis genomgående trägolv.
Uppvärmning sker med en frånluftsvärmepump vilket är en mycket effektiv metod, detta håller nere driftkostnaderna.

Att köpa nyckelfärdigt från Älvsbyhus innebär att kostnaden för tomt, VA-anslutningsavgifter, bygglovsansökan, huskostnad m.m. ingår i det presenterade priset. Det enda som tillkommer är utvändig målning av huset och finplanering av tomten, något ni själva kan göra i lugn och ro efter inflytt.

Fagersanna är beläget ca 10 km nordöst om Tibro. I Fagersanna och grannsamhället Ransberg finns förskola, skola och en obemannad butik.
Bygg ditt nya hem med ett sjönära läge, här finns badplatser och vackra promenadstigar i omgivningarna.

Perfekt läge oavsett om ni planerar bygga ert nya permanentboende eller att nyttja som fritidshus.

Det behöver inte vara krångligt att köpa nyproduktion, Älvsbyhus tar hand om hela processen och ansvarar för husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Älvsbyhus erbjuder dessutom förmånliga betalningsvillkor, största betalningen sker först efter att huset har levererats.

Bilderna i annonsen är endast exempelbilder. Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Älvsbyhus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är därmed ansvarig för förmedlingen av denna, här kan du läsa mer om tomten hos mäklaren.
Entreprenören ansvarar för husbyggnationen. För mer information om husen, se www.alvsbyhus.se alternativt kontakta Johannes Olsson, säljare på Älvsbyhus, på 0723-02 68 26 alt. johannes.olsson@alvsbyhus.se

Dokument
Planlösningar

Fakta

Beställ katalog