Hoppa till innehåll

Tomter i Hedensberg

Just nu finns möjligheten att bygga ett nyckelfärdigt Älvsbyhus på någon av de två tomterna som finns tillgängliga i Hedensberg på vardera cirka 2 000 kvm.

Här kan du till exempel välja att bygga ett Villa Astrid med ett ihopkopplat garage på 37,8 m². I totalkostnaden ingår allt - tomt, VA, markarbete, hus och garage samt tillval för cirka 219 000 kronor. Se föreslagen produktionskalkyl som är räknad med 15 % i kontantinsats. 

Pris från 3 337 744 kr (inklusive tomt och tillval för 219 000 kr)

Villa Astrid är ett fantastiskt 1,5-planshus baserat på vår genom tiderna största bästsäljare. Husmodellen med inredningsbar övervåning passar lika bra för familjevardagen som trevlig samvaro med släkt och vänner.

I den inredningsbara övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för el/tele/vvs. Kostnaden för att göra övervåningen färdig blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller om någon annan göra jobbet.

Läs mer om Villa Astrid

Tomterna ligger cirka 17 km norr ifrån Västerås stadskärna. En skolbuss passerar 300 m från tomterna och det är endast 6 km till Tillberga där skola och förskola ligger. 

Se tomtområde och kalkyl nedan

Kontakta mig för frågor eller funderingar!

Dokument
Planlösningar

Mer information

Joacim Engzell

Säljare Västerås
Mobil: 070-298 33 50
Månsbo 129, 726 92 Skultuna
joacim.engzell@alvsbyhus.se
Skicka e-post

Fakta

Beställ katalog