Hoppa till innehåll

Stenskogen, Höör

Nu finns tillfälle att förvärva en tomt i populära Stenskogen tillsammans med en nyckelfärdig villa från Älvsbyhus.

I området säljer vi 15 tomter, se bifogad tomtkarta med priser. Flera olika husmodeller finns att välja bland.

ÄH_SE_Astrid_uppd.jpg

Här kan du till exempel bygga ett Villa Astrid, 1,5-planshus med garage F12 , till en totalkostnad på 3 890 000 kr, inklusive tomt, nyckelfärdigt hus, garage, anslutningsavgifter och myndighetsavgifter.

Astrid erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som är i väl tilltagen storlek. I standard finns två sovrum, vid behov kan ett tredje sovrum väljas som tillval. Villan inrymmer även badrum samt tvättstuga med groventré. Som tillval finns bland annat flera olika garagemodeller och interiöra val men i grunden håller huset en god standard med exempelvis genomgående trägolv och vitvaror från Electrolux. Uppvärmning sker med en frånluftsvärmepump vilket är en mycket effektiv metod, detta håller nere driftkostnaderna.

Att köpa nyckelfärdigt från Älvsbyhus innebär att kostnaden för tomt, VA-anslutningsavgifter, bygglovsansökan, huskostnad m m ingår i det presenterade priset. Det behöver inte vara krångligt att köpa nyproduktion, vi tar hand om hela processen och ansvarar för husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Vi erbjuder dessutom unika betalningsvillkor där 100 % på hus och tillval betalas först efter godkänd slutbesiktning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar eller för att få en personlig kalkyl för den husmodell du tycker bäst om!

Beställ katalog Bygg hus online

Dokument

Mer information

Jesper Nilsson

Säljare
Telefon: +46 708-111214
Mobil: +46 708-111214
Murtegelvägen 6, 245 43 Staffanstorp
jesper.nilsson@alvsbyhus.se
Skicka e-post

Fakta

Beställ katalog