Hoppa till innehåll

Tomter till salu i natursköna Holmsund-Bohus

Nu finns möjlighet för nybyggnation på en av de sista kvarvarande tomterna i natursköna Holmsund-Bomhus. Etablerat område som ligger inbäddad i underbar natur, ängar, skogar och närhet till bl.a. Rudsjön.

Trevlig friköpt tomt om 934 kvm. Fint solläge med sol från morgon till kväll.  I området finns både förskolor, skolor och motionsspår. Endast 10 min till city. 

Här kan du exempelvis bygga vår mest sålda enplansmodell Linnéa - det perfekta enplanshuset för såväl mindre som större familjer!
Huset levereras med tre sovrum, det största har direkt tillgång till en rymlig klädkammare. Har man behov av ytterligare ett sovrum går det som tillval att få som en del av det stora vardagsrummet. 
Huset har ett stort badrum och en mindre toalett. Vardagsrummet är öppet mot köket och innanför köket hittar du en rymlig tvättstuga med groventré. Om man önskar en ännu öppnare planlösning kan kylskåp och frys vridas 90 grader. Önskas ännu mer kontakt med utemiljön finns helglasad balkongdörr och låga fönster som tillval i vardagsrummet. 
Ett fint garage finns att välja till för ca 100.000 kr. 

Observera att i priset 2.995.000 kr ingår allt (nyckelfärdigt hus) förutom slutmålning av huset samt iordningställande av tomten. 

Tomterna säljs av Skandiamäklarna, läs mer här!

Mer information

Johan Hawerman

Säljare Dalarna/Gävleborg
Mobil: 070-529 12 39
Kaserngården 4, 791 40 Falun
johan.hawerman@alvsbyhus.se
Skicka e-post

Fakta

Beställ katalog