Hoppa till innehåll

Tomter till salu vid Grän i Skattkärr

Vi erbjuder 3 fina tomter vid Grän i Skattkärr, Karlstad, med närhet och utsikt över vackra Vänern, cirka 2 km från Skattkärr centrum. 

Grän är ett område där du har närhet till skola, fritids och Skattkärr centrum med buss finns inom 2 km. Tomtstorlekarna är cirka 1 500 - 1 850 m² stora. Se tomtområde här

skattkarr.png

 

Här kan du till exempel välja att bygga vår 1,5-plansvilla Astrid på 107 m² ( + inredningsbar övervåning 56 kvm), nyckelfärdigt med tomt.

Prisexempel: 3 680 000 kr (inklusive tomt, garage 33 m² och tillval för 100 000 kr)

Astrid levereras med två sovrum på bottenvåningen. Vardagsrummet är öppet mot köket och innanför köket hittar du en rymlig tvättstuga med groventré. Här finns också värmepumpen som ser till att ni får en behaglig och ekonomisk uppvärmning året runt. 

När ni behöver mer plats, eller redan från början, kan övervåningen inredas så att den möter era behov. Vårt förslag för övervåningen är att göra ett stort sovrum och vardagsrum/allrum, ett badrum och en klädkammare.

Eller så kan du bygga vårt populära 1-planshus Linnéa på 129 m².

Prisexempel: 3 700 000 kr (inklusive tomt, garage 33 m² och tillval för 100 000 kr)

Linnéa levereras med tre sovrum, det största har direkt tillgång till en rymlig klädkammare. För en större familj med behov av ytterligare ett sovrum går det, som tillval, att få som en del av vardagsrummet.

Med ett badrum och en mindre toalett och dusch behöver man sällan trängas. Vardagsrummet är öppet mot köket och innanför köket hittar du en rymlig tvättstuga med groventré. Här finns också värmepumpen som ser till att ni får en behaglig och ekonomisk uppvärmning året runt. 

Beställ katalog Bygg ditt hus online

Planlösningar

Fakta

Beställ katalog