Hoppa till innehåll

Våra fördelar

Vi har utvecklat, tillverkat och monterat mer än 44 000 hus sedan starten och vågar påstå att Älvsbyhus är ett smartare val för alla som söker ett optimalt boende till ett optimalt pris.

Vår unika process har inte bara gett oss full kontroll över produktionens alla delar och därmed en jämn och hög kvalitet, utan även en unik kostnadskontroll som i slutänden kommer dig som kund tillgodo. 

Men ett lågt pris innebär inte att vi snålat in på valmöjligheter eller kvalitet. Tvärtom erbjuder vi en hög flexibilitet där du kan välja en planlösning och utrustningsnivå som passar era behov. Väljer du Älvsbyhus får du förutom en tvåårig garanti som omfattar fel i själva leveransen också 10 års byggfelsförsäkring vilket gör att du kan känna dig trygg i många år efter ditt nybygge.

Våra planlösningar är väl beprövade bland tusentals familjer och har genom åren moderniserats och förfinats för att passa den moderna familjen. Att det är enkelt att genom små justeringar göra stora förändringar i husets funktion när behoven ändras är ett exempel på hur vi förstår familjens skiftande behov.

Och det är inte bara kostnaden att bygga huset som gör Älvsbyhus till ett smartare val. Vi har dessutom en av marknadens allra lägsta driftskostnader, bland annat tack vare vår effektiva isolering och uppvärmning.

Läs mer om hur familjen Darmell hittade en drömlösning som visade sig vara en halv miljon kronor billigare än alternativen.

Beställ katalog