Hoppa till innehåll

Linnéa 2.0 1-planshus

Linnéa 2.0 är en uppdaterad version av vår storsäljare, med två badrum som standard. Ett stort hus som passar mindre familjer som vill ha extra plats. En stor öppen lösning för vardagsrum och köket gör att dina gäster aldrig behöver bli lämnade ensamma när middagen förbereds.

Från 1 767 400 kr

Fakta

Antal rum: 4-5 rum och kök samt tvättstuga
Boyta: 129 m²
Byggyta: 152 m²
Pris: Från 1 767 400 kr, se priset för ditt län här.
Planlösning: Flexibel och öppen

Visa Interiör Större bilder
Visa Exteriör Större bilder

Linnéa 2.0

Välplanerat och öppet

Linnéa 2.0 levereras med tre sovrum som standard. För en större familj med behov av ytterligare ett sovrum går det som tillval att få som en del av vardagsrummet, se planskisser nedan.  

Med två badrum behöver man sällan trängas. Vardagsrummet är öppet mot köket och innanför köket hittar du en rymlig tvättstuga med groventré. Här finns också värmepumpen som ser till att ni får en behaglig och ekonomisk uppvärmning året runt. 

Om man önskar en ännu öppnare planlösning kan kylskåp och frys vridas 90 grader och om man vill ha ännu mer kontakt med utemiljön finns helglasad balkongdörr och låga fönster som tillval i vardagsrummet. Sovrumsgaveln kan utrustas med dekorfönster för mer ljusinsläpp samt att fasaden får ett modernare utseende. I köket kan ett extra fönster installeras ovanför köksbänken för mer ljus och liv i fasaden.

Linnéa 2.0 är det perfekta enplanshuset för såväl mindre som större familjer och det till ett av marknadens absolut bästa priser.

Energiförbrukning för varmvatten och uppvärmning exkl. hushållsel
Luleå            7 471 kWh/år
Stockholm  4 681 kWh/år
Malmö         4 052 kWh/år

Planlösningar

Rätvänd
Spegelvänd
Klassiskt

Fasadskisser

3D interiör

3 populära tillval

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Vi slösar inte energi i onödan

Beställ vår nya huskatalog

Bli inspirerad

Älvsbyhus förmånliga betalningsvillkor

Vi vet var ditt hus växte upp

Älvsbyhusprocessen

Beställ katalog