Visning

Alexander i Karlholm Strand, Tierp

Husmodell

Alexander

Tid

Enl. ök.

Plats

Havsbågevägen 10-20

Visa på karta

Öppen visning, ingen anmälan krävs

Boende nära havet

Till ljudet av skriande måsar och frisk havsluft växer ett nytt område fram, här möter den gamla bruksmiljön det nya Karlholm Strand. Här står livskvalité i fokus och med den direkta närheten till havet ges man möjlighet till ett aktivt båt- och friluftsliv. Detta visningshus är till salu så varför inte köpa ett helt nytt hus som är redo för inflytt direkt!

Mer om Alexander

Fakta Mer om Alexander

Antal rum

5

Boyta

129 m2

Byggyta

152 m2

Hustyp

1-planshus

Pris

Från 2 335 600 kr

Alexander är ett gavelställt hus som passar perfekt på lite smalare tomter. Det är också vårt enda enplanshus som kommer med fyra sovrum som standard.

Karlholm går en spännande framtid till mötes. Smultronstället erbjuder en exklusiv möjlighet till privata strandtomter då området inte omfattas av något strandskydd. Detta till attraktiva priser. Här kan du få lugn och ro, havets brisar och en enastående utsikt.

Här finns vårt visningshus till salu, ett enplanshus av husmodell Alexander

Detta visningshus är till salu med ett totalpris på 5 495 000 kr, inklusive tomt och nyckelfärdigt hus. 

Älvsbyhus kommer även att uppföra vårt populära jubileumshus, enplanshuset Villa Göran på fem av tomterna som finns till försäljning som nyproduktion. Kontakta vår säljare för mer information.

Avsaknaden av strandskydd gör att bostäderna kan byggas direkt vid havet. Vid uteplatsen eller den privata stranden har du möjligheten att få sinnesro. Här finns möjlighet att bada, fiska, åka ut med båten, promenera eller avnjuta solen vid din alldeles privata strand. I Karlholm Strand kan du leva ut det sanna naturlivet och detta av hög livskvalitet.

På våra tomter får du ett bekvämt boende med havet som utsikt. Bostäderna är av allra högsta kvalitet, med möjlighet till egen privat brygga. Dessa bostäder är för de sanna livsnjutarna.

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Roland Axelsson

Uppsala län

Telefonnummer

070-555 63 10

Adress

Götgatan 11, 761 44, Norrtälje

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan