Hoppa till innehåll

Linnéa

Ett stort hus som passar mindre familjer som vill ha extra plats. En stor öppen lösning för vardagsrum och köket gör att dina gäster aldrig behöver bli lämnade ensamma när middagen förbereds.

Fakta om husmodellen

Antal rum: 4-5 rum och kök samt tvättstuga
Boyta: 129 m²
Byggyta: 152 m²

Planlösningar

Visningstider

Kontakta oss för visning!

Adress

Åsvägen 4, Skara

Villa Linnéa i Skara

Välkommen på visning!

Välkommen att se insidan av vår populära villa Linnéa

Visning: Kontakta oss för visning!
Adress: Åsvägen 4, Skara

Förutom den fina insidan har du möjlighet att skapa en fantastisk uteplats med direkt tillgång från både sovrum och vardagsrum. Linnéa är ett stort hus som vi verkligen lyckats skapa mycket med.

Med Linnéa finns det plats och möjlighet för de flesta behov. Behöver du exempelvis ytterligare ett sovrum kan detta levereras som tillval.
Huset är även utrustat med vårt fristående carport E25.

Kontakt

Ärligt pris

Anledningen till att vi kan ge dig ett så prisvärt boende är för att vi som hustillverkare har en välutvecklad byggprocess som vi har förfinat under 50 år, varje erfarenhet kommer dig som kund tillgodo. Dessutom samordnar vi inköpen och kan därför hålla nere kostnaderna.

Vi har en fast prislista där det framgår vad varje nyckelfärdigt hus kostar (kostnader för tomt, markarbeten, färdigmålning av utvändig fasad, kommunala avgifter och avgifter till myndigheter etc. tillkommer). Vi kan därför enkelt presentera en totalkalkyl som håller. Köp ett Älvsbyhus, så slipper ni obehagliga överraskningar!

För ytterligare leveransinformation, kontakta någon av våra husrådgivare.

Beställ katalog