Hoppa till innehåll

Linnéa

Ett stort hus som passar mindre familjer som vill ha extra plats. En stor öppen lösning för vardagsrum och köket gör att dina gäster aldrig behöver bli lämnade ensamma när middagen förbereds.

Fakta om husmodellen

Antal rum: 4-5 rum och kök samt tvättstuga
Boyta: 129 m²
Byggyta: 152 m²

Visningstider

Kontakta oss för visning!

Adress

Grönbrink 37, Mörkö, Södertälje

Villa Linnéa i Södertälje till försäljning

Välkommen på visning!

Smakfullt och nybyggt 1-planshus, villa Linnéa, på 129 m². Tomt på cirka 1000 m². Modern planlösning med öppet kök och vardagsrum. Ett rymligt badrum med badkar, fyra sovrum samt ett fristående garage F12 om på 37 m². Här bor du med en låg driftskostnad i ett modernt hus och med 15 års fri fastighetsavgift. 

Inflyttning i huset kan ske enligt överenskommelse.

 Just nu finns det även möjlighet att välja en annan obebyggd tomt inom området och bygga en valfri husmodell ur Älvsbyhus hussortiment. Området på Mörkö består av tolv tomter, varav flera sålda, samt ett litet grönområde. Mörkö är en vacker ö med bro från fastlandet. Cirka 5 km till Skanssundet där det finns båtplatser. Ett smultronställe för dig som älskar djur och natur och vill bo i ett helt nytt hus. Färja går över till Grödinge/Botkyrka kommun. Bussförbindelser till Södertälje, Järna och Skanssundet.

Beställ vår katalog!

Kontakt

Hitta till visningshuset

Beställ katalog