Hoppa till innehåll

Linnéa

Ett stort hus som passar mindre familjer som vill ha extra plats. En stor öppen lösning för vardagsrum och köket gör att dina gäster aldrig behöver bli lämnade ensamma när middagen förbereds.

Fakta om husmodellen

Antal rum: 4-5 rum och kök samt tvättstuga
Boyta: 129 m²
Byggyta: 152 m²

Visningstider

Söndag 17/11 kl 12-15

Adress

Lillsjöhögen 471, Östersund

Villa Linnéa i Östersund

Välkommen på villavisning söndagen den 17 november kl 12-15 då vi har nöjet att visa upp ett kundägt hus i Lillsjöhögen utanför Östersund. Öppen visning, ingen anmälan krävs. 

Vi visar upp Sveriges mest sålda hus - Villa Linnéa med dubbelgarage F30. För dig som planerar att bygga nytt är det ett perfekt tillfälle att uppleva känslan av ett Älvsbyhus. 

Visning:

Söndag 17/11 kl 12-15

Adress:

Lillsjöhögen 471, 83191 Östersund

Sveriges mest sålda hus

Linnéa är ett välplanerat och öppet hus som levereras med tre sovrum, varav det största med direkt tillgång till en rymlig klädkammare. För en större familj med behov av ytterligare ett sovrum går det som tillval att få som en del av vardagsrummet.

Med ett badrum och en mindre toalett behöver man sällan trängas. Vardagsrummet är öppet mot köket och innanför köket hittar du en rymlig tvättstuga med groventré. Här finns också värmepumpen som ser till att ni får en behaglig och ekonomisk uppvärmning året runt.

Om man önskar en ännu öppnare planlösning kan kylskåp och frys vridas 90 grader och om man vill ha ännu mer kontakt med utemiljön finns helglasad balkongdörr och låga fönster som tillval i vardagsrummet. Sovrumsgaveln kan utrustas med dekorfönster för mer ljusinsläpp samt att fasaden får ett modernare utseende. I köket kan ett extra fönster installeras ovanför köksbänken för mer ljus och liv i fasaden.

Linnéa är det perfekta enplanshuset för såväl mindre som större familjer och det till ett av marknadens absolut bästa priser.

Beställ vår huskatalog

Kontakt

  1. Annelie Bodén
    Annelie Bodén

    Säljare Västernorrland/Jämtland

    Mobil: 070-529 10 09
    annelie.boden@alvsbyhus.se

Beställ katalog