Hoppa till innehåll

Linnéa

Ett stort hus som passar mindre familjer som vill ha extra plats. En stor öppen lösning för vardagsrum och köket gör att dina gäster aldrig behöver bli lämnade ensamma när middagen förbereds.

Fakta om husmodellen

Antal rum: 4-5 rum och kök samt tvättstuga
Boyta: 129 m²
Byggyta: 152 m²

Visningstider

Mån 12-19
Tis 12-18
Ons 12-18
Tor 12-17
Sön 12-15

Adress

Frölunda Smedjegata 4, Västra Frölunda, Göteborg

Villa Linnéa, Husknuten i Göteborg

Boka digital visning

Välkommen att besöka Sveriges mest sålda villaHusknuten i Göteborg! 

Vi har öppet vårt visningshus men följer självklart alla råd och rekommendationer. Vill du istället boka en privat visning är du välkommen att kontakta oss, eller boka en digital visning via knappen ovan. 


Linnéa är vår mest populära modell och levereras med tre sovrum, det största har direkt tillgång till en rymlig klädkammare. För en större familj med behov av ytterligare ett sovrum går det som tillval att få som en del av vardagsrummet. 

Med ett badrum och en mindre toalett behöver man sällan trängas. Vardagsrummet är öppet mot köket och innanför köket hittar du en rymlig tvättstuga med groventré. Här finns också värmepumpen som ser till att ni får en behaglig och ekonomisk uppvärmning året runt. 

Linnéa är det perfekta enplanshuset för såväl mindre som större familjer och det till ett av marknadens absolut bästa priser.

Adress: Frölunda Smedjegata 4, Västra Frölunda

Öppettider
Mån 12-19
Tis 12-18
Ons 12-18
Tor 12-17
Sön 12-15 

Beställ katalog Bygg ditt hus online

Hitta till visningshuset

Ärligt pris

Anledningen till att vi kan ge dig ett så prisvärt boende är för att vi som hustillverkare har en välutvecklad byggprocess som vi har förfinat under 50 år, varje erfarenhet kommer dig som kund tillgodo. Dessutom samordnar vi inköpen och kan därför hålla nere kostnaderna.

Vi har en fast prislista där det framgår vad varje nyckelfärdigt hus kostar (kostnader för tomt, markarbeten, färdigmålning av utvändig fasad, kommunala avgifter och avgifter till myndigheter etc. tillkommer). Vi kan därför enkelt presentera en totalkalkyl som håller. Köp ett Älvsbyhus, så slipper ni obehagliga överraskningar!

För ytterligare leveransinformation, kontakta någon av våra husrådgivare.

Beställ katalog