Tomt

Gråbo, Lerum

Ort

Lerum

Adress

Olstorpsvägen 83, Gråbo

Visa på karta

Husmodell

Åse

4 945 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Placera husmodell på tomt

Natursköna Olstorp

Mitt i natursköna Olstorp finns denna härliga tomt om ca 1 400 kvm att förvärva och där Älvsbyhus kommer att bygga nyproduktion. Här bor man mitt i underbar natur med gångavstånd till buss som tar dig direkt in till centrala Göteborg på ca 45 minuter. Även till förskola är det gångavstånd samt cykelavstånd till Gråbo centrum där det mesta finns att erbjuda. Tomten ligger ett snäpp in från Olstorpsvägen, vilket gör att man kan njuta av lugnet och stillheten runt omkring.

Mer om tomten

Omgivningarna runt om huset erbjuder svamp och bärplockning, mysiga skogspromenader och ett rikligt djurliv. För den hästintresserade så finns flertalet hästgårdar i närområdet. För barnen som går i skolan är det ca 2,5 km att ta sig till Ljungviksskolan (F-9) i Gråbo och dit kan de cykla genom skog och öppna ängar på mindre vägar.

Här kan du till exempel bygga vårt populära 1-planshus Villa Eva, till en totalkostnad på 4 945 000 kr, inklusive tomt och kommunalt VA.

Söker du också ett mindre hus som rymmer oväntat mycket? Är ni en familj som gärna umgås men som också har behov av ert eget? Eva är ett välplanerat småhus med tre rymliga sovrum och smart förvaring.

Ett större badrum och en mindre toalett gör att ni slipper trängas. Dessa är också lämpligt placerade intill två av sovrummen.
Det öppna och ljusa vardagsrummet är helt integrerat med köket och en självklar mötesplats. Här är ni lugnt sitta kvar vid matbordet när otåliga barn vill förflytta sig till tv-soffan.

I anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga med en väldigt uppskattad groventré. Här kommer varken blöta overaller, sand eller snö in i huset.

Läs mer här

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Emelie Hamnes

Västra Götalands län

Telefonnummer

+46 72-973 03 95

Adress

EA Rosengrens gata 19, 421 31, Västra Frölunda

Fler tomter

Västra Götalands län Stenkullen, Lerum

Våthulsvägen 32-34

4 299 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Västra Götalands län Floda, Lerum

Brännekullen 21 A, Floda

3 692 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan