Tomt

Gråbo, Lerum

Ort

Lerum

Adress

Olstorpsvägen 83, Gråbo

Visa på karta

Husmodell

Åse

4 945 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Natursköna Olstorp

Mitt i natursköna Olstorp finns denna härliga tomt om ca 1 400 kvm att förvärva och där Älvsbyhus kommer att bygga nyproduktion. Här bor man mitt i underbar natur med gångavstånd till buss som tar dig direkt in till centrala Göteborg på ca 45 minuter. Även till förskola är det gångavstånd samt cykelavstånd till Gråbo centrum där det mesta finns att erbjuda. Tomten ligger ett snäpp in från Olstorpsvägen, vilket gör att man kan njuta av lugnet och stillheten runt omkring.

Mer om tomten

Omgivningarna runt om huset erbjuder svamp och bärplockning, mysiga skogspromenader och ett rikligt djurliv. För den hästintresserade så finns flertalet hästgårdar i närområdet. För barnen som går i skolan är det ca 2,5 km att ta sig till Ljungviksskolan (F-9) i Gråbo och dit kan de cykla genom skog och öppna ängar på mindre vägar.

Här kan du till exempel bygga vårt välplanerade 1,5-planshus Villa Åse, till en totalkostnad på 4 945 000 kr, inklusive tomt och kommunalt VA.

Med Åse har man helt integrerat köket med vardagsrummet i en härlig öppen lösning. Tack vare att sovrum, kök och vardagsrum ligger på samma sida av huset passar Åse särskilt bra på denna tomten med utsikt i ena riktningen. Huset erbjuder en flexibel lösning för bottenvåningen beroende på hur många sovrum du behöver och om du planerar att direkt inreda övervåningen.

Läs mer här

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Emelie Hamnes

Västra Götalands län

Telefonnummer

+46 72-973 03 95

Adress

Bredehall 7 B, 443 38, Lerum

Fler tomter

Västra Götalands län Stenkullen, Lerum

Flylidenvägen 33, Stenkullen

5 067 675 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan