Hoppa till innehåll

Bygg ditt hus online

Bygg och designa ditt drömhus online. Spara ditt hus, dela till vänner eller skicka huset direkt till våra säljare. Pris direkt på skärmen.

Bygg ditt hus online

Störst i Sverige

22 år i följd har vi varit Sveriges största småhustillverkare och vi ligger i topp tre i kundnöjdhet. Läs mer om våra fördelar, vår process och hur vi kan hålla den kvalitet och det låga pris som vi erbjuder.

Huskatalogen 21/22

Fullmatad av inspiration om oss och våra hus. 21 husmodeller och över 150 olika tillval att välja bland. I vår nya huskatalog finns bilder, planritningar, priser och fakta om det mesta som rör våra hus, vår byggprocess och alla de tillval du kan göra. Beställ en katalog du med.

Ett personligt Älvsbyhus

Att bygga hus är en av de största upplevelserna i livet, och självklart vill du ha ett hus som känns som ditt "hemma". Vi ger dig några tips på tillval och andra saker som kan göra att ditt Älvsbyhus blir så personligt som möjligt.

Sveriges största hustillverkare av nyckelfärdiga trähus

Som Sveriges största och mest erfarna hustillverkare vet vi hur man bygger hem att skapa sig ett liv i. Tack vare vår filosofi om modulhus och ett hållbart byggande, kan vi leverera ett boende till marknadens absolut bästa pris. Billiga hus utan att tulla på kvalitet eller miljöhänsyn. Vi vill helt enkelt att du ska få tid och pengar över till att leva.

Om Älvsbyhus

Vi har över 75 års erfarenhet av att bygga hus

Att köpa och bygga ett nytt hus är ett av de största beslut man tar. På Älvsbyhus har vi sedan starten 1944 byggt mer än 44 000 villor och fritidshus, och skapat hem för många familjer. Under åren har vi förbättrat vår byggprocess, försökt lyssna på våra kunder och deras behov och blivit det företag vi är idag, som vi är mäkta stolta över. Vår ambition kommer alltid vara att ge så många som möjligt chansen att bygga ett hus. Tack vare vår unika byggprocess kan vi erbjuda marknadens lägsta priser, för att du också ska ha möjligheten att skapa ditt drömhem.

Att bygga hus

Vi har över 150 tillval – vilka väljer du?

När du bygger ett nytt Älvsbyhus är valfriheten och flexibiliteten stor. Förutom att du kan välja planlösning efter dina behov kan du också välja bland 150 olika tillval för att sätta din egen prägel på huset.

Se alla våra tillval
Beställ katalog