För ett mer korrekt pris

För att vi ska kunna ge dig det korrekta priset behöver du välja vilken plats du är intresserad av att bygga på, tills dess ges från-priser.

Bygg ditt hus online

Hos oss är det enkelt att bygga hus. I vår husbyggare kan du nu testa att bygga och designa ditt hus online, både exteriör och interiör. Tillval och priser ser du direkt på skärmen.

Ditt drömhus i fyra steg

1

Filtrera och välj husmodell

Det första du behöver för att bygga hus är en tomt att göra det på. Tänk på saker som hur solen rör sig, hur det oftast blåser och vad som finns runt omkring.

Kolla på detaljplanen för att se vad kommunen har bestämt om området och hur det kommer att utvecklas. Kolla om tomten är ansluten till kommunens vatten och avlopp, annars behöver du ordna enskilt avlopp och eget vatten.

Användbara länkar

2

Börja konfigurera

Vi har husmodeller för de flesta behov och i flera olika prisklasser, allt från det lilla enplanshuset till väl tilltagna 1,5-planshus för den stora familjen, alltid prisvärt och till bra kvalitet. Älvsbyhus är Sverige största tillverkare av trähus, med bra miljötänk!

Användbara länkar

3

Spara ditt hus

När du byggt ditt hus kan du spara det eller varför inte dela med din partner eller vän? Priset på huset med tillval ser du direkt på skärmen så du vet vad ditt hus kommer att kosta. Eftersom vi har fasta priser kan vi alltid ta fram säkra kalkyler som håller, så du behöver inte oroa dig för oförutsedda kostnader. 

 

Användbara länkar

4

Skicka till säljare

Du kan också skicka ditt hus direkt till din lokala säljare, som kan hjälpa dig ta fram en kalkyl för hela ditt husbygge. När du vet kostnaderna för att bygga ditt hus är det dags att träffa banken för att ansöka om ett lånelöfte. Hos vår bankpartner Nordea kan du göra en boendekalkyl och ansöka om lånelöfte. 

Du kan räkna på din boendekostnad och ansöka om lånelöfte

Användbara länkar

Hitta husmodellen för dig

Våra hus

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar.

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan