Publicerad 17 mars 2022
Uppdaterad 17 mars 2022

Samarbetspartners och underleverantörer

Vi har under snart 60 år utvecklat och optimerat vår tillverkningsprocess. Vi utvärderar löpande våra samarbetspartner och ingående komponenter för att leverera rätt kvalitet över tid. Produkter, lösningar och partners ersätts kontinuerligt med nya bättre dito.

Kök

Vi arbetar med en rad ledande leverantörer för att skapa ditt drömkök. Bland annat med Electrolux som levererar våra vitvaror.

Fönster

Vi erbjuder ett energieffektivt vridfönster av högsta kvalitet med underhållsfri utsida i lackerad aluminium. Våra fönster levereras av Skaala.

Trä och virke

Allt trä som används för att bygga ett Älvsbyhus levereras av Sveaskog. Sveaskog utvecklar skogens alla värden, genom en hållbar balans mellan produktion och miljö. Det tycker vi är bra. Läs mer om hela processen från träd till hus.

Värme

Frånluftsvärmepumpen som är standard i våra hus är från Nibe. NIBE F750 har en stor, kraftig kompressor som kan uppfylla energibehovet i en bostad på upp till omkring 200 m². NIBE F750 ger huset värme, varmvatten och ventilation. Eftersom kompressorn är inverterstyrd är driften mycket ekonomisk och värmeeffekten två eller till och med tre gånger så hög som för tidigare frånluftsmodeller. Läs mer om vårt miljöarbete.

Tak

Kami AB levererar plåttak och Benders levererar betongtakpannor till våra husmodeller. Läs mer om Kami och Benders.

Innertrappa

Drömtrappor AB är Nordens största och ledande trapptillverkare. De har byggt trappor sedan 1923 och med deras erfarenhet och kompetens leder de utvecklingen i branschen.

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar.

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan