1.5-planshus

Lasse

Från 1 590 700 kr

Gäller för din valda byggplats.

Fakta

Antal rum

2-4 + kök

Boyta

63 m2-96 m2

Byggyta

79 m2

Litet med allt du behöver

Lasse är vårt minsta 1,5-planshus med sina 63 + 33 m². Det passar både den mindre familjen och ensamhushåll eller par utan barn.

Upplev Lasse i 360°

Fler bilder

Fördelarna med Älvsbyhus

Bygga hus

Vår process

Vår unika process har inte bara gett oss full kontroll över produktionens alla delar och därmed en jämn och hög kvalitet, utan även en unik kostnadskontroll som i slutänden kommer dig som kund tillgodo. 

Bygga hus

En trygg hustillverkare

Älvsbyhus är det smarta valet för ditt nya hus! Med mer än 45 000 tillverkade hus är vi en pålitlig husleverantör. Effektiv husproduktion, låga totalkostnader, flexibilitet i tillval och hög byggkvalitet är bara några av våra fördelar. Läs vidare och upptäck de alla.

Bygga hus

Bygga nytt eller köpa begagnat?

Hur ska man tänka när man vill skaffa ett hus? Vad är fördelarna med att bygga nytt?

Bygga hus

Varför bygga modulhus?

Modulhus är prefabricerade hus som byggs i fabriker och transporteras till byggplatsen i moduler. Byggmetoden är effektiv, ger hög kvalitet och minskar byggtiden avsevärt jämfört med andra byggmetoder. Modulhus är ett smartare val som ger hög kvalitet till ett bra pris.

Bygga hus

Nyckelfärdigt hus

Vad innebär nyckelfärdigt hus med totalentreprenad? I de flesta fall menas ett nybyggt hus som levereras färdigbyggt och klart för inflyttning, men olika hustillverkare kan mena olika saker! Vi går igenom allt du behöver veta.

Hållbarhet

Energy Wall

Upptäck Älvsbyhus Energy Wall - den moderna väggkonstruktionen som ger ett sunt och friskt hus. Med över 300 millimeter isolering klarar den de allra tuffaste förhållandena och är framtidsanpassad för att möta EU:s "Näranollenergidirektiv". Läs mer om Energy Wall här.

Liknande hus

1.5-planshus

Selma

Från 1 937 900 kr

2-5 rum85 m2

1.5-planshus

Alvar

Från 1 937 900 kr

2-5 rum85 m2

1.5-planshus

Edith

Från 2 159 200 kr

3-7 rum107 m2

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan