Hoppa till innehåll

Fritidshus

Vad är ett fritidshus? En sommarstuga vid havet, en fjällstuga vid en avlägsen sjö – men också så mycket mer. Det kan vara en lugn plats för avkoppling och återhämtning. En plats för fritid, lek och umgänge och en plats där du kommer nära naturen. Med Älvsbyhus är drömmen om ett eget smultronställe inte långt borta.

När du köper ett nyckelfärdigt modulhus från Älvsbyhus får du ett hus av hög kvalitet till oväntat lågt pris. Våra mindre husmodeller är särskilt populära alternativ, vare sig du ska bygga sommarstuga, fjällstuga eller skärgårdshus. VIll du ha ett litet fritidsboende så passar till exempel Lasse (från 63 m²) eller Eva (107 m²) riktigt bra. Smarta planlösningar gör att du kan utnyttja utrymmena på bästa sätt och skapa ett riktigt charmigt hus. Är du på jakt efter en större stuga? Ta en titt på våra större husmodeller som erbjuder luftiga, rymliga ytor. Här listar vi några husmodeller som passar extra bra som fritidshus, alla givetvis anpassade för året-runt-boende.

När du väljer nyckelfärdigt från Älvsbyhus får du ett praktiskt och prisvärt boende, färdigt att flytta in i innan du vet ordet av. 

Älvsbyhus – tillverkare av hus och fritidshus sedan 1960. 

Kontakta säljare | Beställ huskatalog

Välj ett nyckelfärdigt fritidshus

Idag är skillnaden mellan att bygga ett fritidshus eller ett vanligt hus inte särskilt stor. Önskan att bo nära naturen gör att allt fler väljer att bygga ett året-runt-boende där det tidigare endast har funnits fritidsboende. Alla våra husmodeller fungerar bra som fritidshus men våra mindre hus är de absolut populäraste alternativen. Att välja nyckelfärdigt är det absolut enklaste sättet att bygga hus på. Du överlåter hela husbygget till oss och får ett hus av hög kvalitet, till ett fast pris och med en pålitlig tidsplan.

Nyckelfärdigt fritidshus med totalentreprenad

Nyckelfärdigt innebär att vi tillämpar totalentreprenad och ger dig som kund en unik trygghet och bekvämlighet under hela byggprocessen där grund, material och montering ingår i priset, både utvändigt och invändigt. Som husleverantör är Älvsbyhus ansvariga för hela husbygget, från start till slut. Allt du behöver göra är att välja hus och skriva kontrakt – vi sköter resten.

När du köper ett nyckelfärdigt fritidshus från Älvsbyhus hjälper vi dig hela vägen från den första planeringen tills dess att ditt smultronställe står klart för inflyttning. Allt till en låg byggkostnad och ett fast pris som är bland de bästa på marknaden. Hos oss får du dessutom förmånliga betalningsvillkor och du betalar du först när du flyttat in

Vinterbonat året-runt-boende 

Varför begränsa ditt semesterboende till säsonger? Många av oss har en längtan till fritid, natur och tid med familjen året runt. Idag pratar man om vinterbonade fritidshus, vilket innebär att huset är rätt isolerat och på andra sätt anpassat för att du ska kunna bo där året runt. Att bygga sitt fritidshus som ett permanent boende blir allt vanligare. Ett vinterbonat fritidshus blir en plats som förgyller vardagen, vare sig det är under semester, skidsäsongen eller jakten. Alla Älvsbyhus husmodeller är självklart anpassade för året-runt-boende.

Förvånande billigt fritidshus med hög kvalitet

Vad kostar det egentligen att bygga ett fritidshus? Det beror på vilket husmodell och byggprocess du väljer. Och vilken husleverantör du har, naturligtvis. Älvsbyhus bygger till marknadens lägsta pris och erbjuder fritidshus från 1 303 350 kr. Vi har en fast prislista för våra nyckelfärdiga hus, vilket innebär att du som köpare får en totalkalkyl som håller och du slipper obehagliga överraskningar.

Älvsbyhus har byggt hus i över 75 år. Det innebär att vi inte bara kan erbjuda marknadens lägsta pris, vi säkerställer också hög kvalitet och bygger miljövänligt. Miljötänket reflekteras i hela processen – från trädet i skogen till livet i ditt nya hus. Med hög kvalitet och låga driftskostnader kan du bygga ett miljövänligt och prisvärt hus i trä, helt nyckelfärdigt. 

Prislista fritidshus

Modell Typ Storlek Rum Sovrum Pris (från)
Lasse 1,5-planshus 63 + 33 m² 2-4 1-3 1 374 230 kr
Eva Enplanshus 107 m² 4 3 1 784 850 kr
Alvar 1,5-planshus 85 + m² 2-5 1-4 1 690 050 kr
Selma 1,5-planshus 85 + 45 m² 2-5 1-4 1 690 050 kr
Se priser där du bor | Kontakta husrådgivare

 

Älvsbyhus - tillverkare av fritidshus

På Älvsbyhus har vi byggt trähus sedan 60-talet i egna produktionsanläggningar. Vi har levererat över 44 000 hus till kunder i Sverige, Norge och Finland. Med ett nyckelfärdigt modulhus från Älvsbyhus får du möjlighet att bygga ett fritidshus av hög kvalitet till ett lågt pris. 

 

Beställ katalog