Hoppa till innehåll

Vinkelhus

Våra generösa vinkelhus i trä är hus som familjer kan växa i. Med allt i ett plan, en öppen planlösning och stora ytor får ni alla gott om plats och möjligheten att skapa ert drömhem. 

Med ett vinkelhus ges dessutom möjligheten att skapa en fantastisk uteplats, skyddad från insyn och vind. Välj bland över 150 tillval för att skapa ett personligt hem som du och din familj kan trivas i länge.

Genom att köpa ett nyckelfärdigt vinkelhus från Älvsbyhus får du ett prisvärt, energieffektivt och smart planerat hus av hög kvalitet som är redo för inflytt innan du vet ordet av.

Husmodeller vinkelhus

Nyckelfärdigt vinkelhus - härlig frihetskänsla

Du öppnar altandörren till den stora uteplatsen. Det är en varm försommardag och trots en del blåst ligger den stora altanen i lä, skyddad av de båda huskropparna. Din partner förbereder middagen i den ena delen av huset och barnen leker i den andra. Här finns gott om plats för er, även om familjen skulle bli större. Ett vinkelhus kan vara exakt det du behöver för att göra drömmen till verklighet.

Varför välja vinkelhus?

Genom att bygga ett vinkelhus utnyttjar du kvadratmetrarna på allra bästa sätt. Husets vinkel gör det möjligt att skapa en fantastisk uteplats, solig och i skydd från vinden. Våra vinkelhus finns bara som enplansvillor, perfekt för er som vill ha allt på samma plan. Den öppna planlösningen ger en luftig och rymlig känsla i huset och det är enkelt att skapa avskildhet för barnen i husets ena ände.

Älvsbyhus vinkelhus passar perfekt för den lite större familjen som tycker om öppen planlösning. Eftersom allt finns på samma plan behöver ni inte springa upp och ner i trappor, en stor fördel för familjen med små barn. Enplanslösningen gör att huset är handikappvänligt och uppfyller alla tillgänglighetskrav.

Eftersom vinkelhus är enplansvillor tar de upp fler kvadratmeter än vad ett 1,5-planshus gör. Tänk därför på att välja en tillräckligt stor tomt att bygga ditt drömhus på. Ytterligare ett tips är att kolla hur solen lyser när du bestämmer var på tomten huset ska ligga. Du vill ju ha gott om sol på din nya uteplats!

Nyckelfärdigt vinkelhus med totalentreprenad

Att köpa ett nyckelfärdigt vinkelhus från Älvsbyhus är det enklaste sättet att bygga nytt hus på. Vi tillämpar totalentreprenad vilket innebär att du bara behöver välja husmodell, göra de anpassningar du vill och komplettera med eventuella tillval – vi sköter resten. Efter bara några veckor kan du och din familj flytta in i ert drömhus. 

Bygg ditt hus online i vårt verktyg (anpassa precis som du vill ha det).

Alla Älvsbyhus hus tillverkas inomhus i egna fabriker. Vi bygger så mycket som möjligt i en torr och varm miljö, i skydd för väder och vind, vilket gör att husen håller hög kvalitet. Husen byggs av svenskt trä från leverantörer som med sin FSC-certifiering kan garantera ett ansvarsfullt skogsbruk.

Planlösningar och interiör

Våra vinkelhus är 128-172 m² stora och har 5-7 rum. Alla våra husmodeller har öppen planlösning och du som ska bygga ett vinkelhus kan anpassa planlösningen efter dina behov. Lägg till ett extra sovrum, spegelvänd planlösningen eller lägg till en delad vägg i huset – välj det som passar dig bäst!

Utrustning, tillval och garage

Ett nyckelfärdigt vinkelhus från Älvsbyhus kommer komplett med allt du behöver och du kan vara trygg i vetskapen att ett standardutförande alltid ingår i priset. Vill du anpassa hemmet ytterligare? Välj bland våra över 150 tillval som hjälper dig att sätta en personlig prägel på ditt Älvsbyhus.

För dig som söker en trygg och torr plats att parkera bilen på kan ett garage eller en carport vara en klok investering. Garaget skyddar ditt fordon från väder och vind och du får dessutom extra förvaringsutrymme.

Vad kostar ett nytt vinkelhus

Att bygga ett vinkelhus är inte dyrare än ett vanligt enplanshus sett till pris per kvadratmeter. Vi erbjuder förmånliga betalningsvillkor och du betalar ditt hus först efter godkänd slutbesiktning. Kostandstänkandet genomsyrar allt vi gör. Vår effektiva byggmetod och rationell löpande produktion i fabrikerna gör att vi kan hålla kostnaderna nere. Dessutom kontrollerar vi hela tillverkningskedjan från skogsråvara till färdigt hus, något som ytterligare bidrar till våra förmånliga priser.

Prislista vinkelhus

Modell Typ Storlek Rum Sovrum Pris (från)
Josefine Vinkelhus 128 m² 5 3 2 201 700 kr
Tove Vinkelhus 150 m² 5-6 2-5 2 363 700 kr
Regina Vinkelhus 172 m² 5-7 3-5 2 633 500 kr
Se priser där du bor | Kontakta husrådgivare
Beställ katalog