Hoppa till innehåll

Fanny 1.5-planshus

Ett gavelställt 1,5-planshus som passar perfekt på smala tomter. Huset levereras med två sovrum, varav det största sovrummet med egen walk-in-closet och wc. Det stora vardagsrummet och köket bjuder in till umgänge och har direkt tillgång till trädgården.

Från 1 958 500 kr

Fakta

Antal rum: 3-6 rum och kök samt tvättstuga
Boyta: 107 m² + 56 m² (inredningsbar övervåning)
Byggyta: 128 m²
Pris: Från 1 958 500 kr, se priset för ditt län här.
Planlösning: 
Flexibel. 

Johnnie och Mattias visar Sveriges mest sålda hus
Visa Interiör Större bilder

Ultimat för smala tomter

Villa Fanny är ett gavelställt hus som passar perfekt på smala tomter. Huset levereras med två sovrum, varav ett rymligt master bedroom med walk-in-closet samt eget badrum. Det andra badrummet är placerat vid groventrén där det som extra lyx finns möjlighet att välja bastu som tillval.

Kök och vardagsrum är placerade längst in i huset med flera fönster mot ena gaveln vilket ger ett härligt ljusinsläpp och utsikt. Se möjligheten att bygga en fantastisk altan där fönsterdörren ger direkt tillgång till uteplatsen.

När ni behöver mer plats, eller redan från början, kan övervåningen inredas så att den möter era behov. I den inredningsbara övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för el/tele/vvs. Kostnaden för att göra övervåningen färdig blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller om någon annan göra jobbet.

Villa Fanny är ett hus med stora potential och med våra 150 tillval har du möjlighet att skapa just ditt drömhem. Dessutom till marknadens lägsta pris.

Planlösningar

Rätvänd
Extra sovrum
Flyttad entré
Spegelvänd
Övervåning

Fasadskisser

3D interiör

3 populära tillval

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Vi slösar inte energi i onödan

Vi vet var ditt hus växte upp

Älvsbyhusprocessen

Sök tomt

Var vill du bygga?

Älvsbyhus förmånliga betalningsvillkor

Beställ vår nya huskatalog

Bli inspirerad

Beställ katalog