Nyproduktion

Göran | Karlholm Strand

Ort

Tierp

Adress

Havsbågsvägen 10-20

Visa på karta

Husmodell

Göran

5 495 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Boende nära havet

Till ljudet av skriande måsar och frisk havsluft växer nu ett helt nytt område fram, här möter den gamla bruksmiljön det nya Karlholm Strand. Här står livskvalité i fokus och med den direkta närheten till havet ges man möjlighet till ett aktivt båt- och friluftsliv för såväl boende som för allmänheten.

Detaljplaner

Mer om objektet

Karlholm går en spännande framtid till mötes. Smultronstället erbjuder en exklusiv möjlighet till privata strandtomter då området inte omfattas av något strandskydd. Detta till attraktiva priser. Här kan du få lugn och ro, havets brisar och en enastående utsikt.

Vårt visningshus Villa Alexander finns att besöka på plats, visningshuset är även till salu och redo för inflytt. Kontakta vår säljare för mer information. 

Här byggs även fem enplanshus av vår husmodell Villa Göran.

Totalpris 5 495 000 kr, inklusive tomt och nyckelfärdigt hus. 

Avsaknaden av strandskydd gör att bostäderna kan byggas direkt vid havet. Vid uteplatsen eller den privata stranden har du möjligheten att få sinnesro. Här finns möjlighet att bada, fiska, åka ut med båten, promenera eller avnjuta solen vid din alldeles privata strand. I Karlholm Strand kan du leva ut det sanna naturlivet och detta av hög livskvalitet.

På våra tomter får du ett bekvämt boende med havet som utsikt. Bostäderna är av allra högsta kvalitet, med möjlighet till egen privat brygga. Dessa bostäder är för de sanna livsnjutarna.

Det finns redan nu möjlighet att teckna sig för de första projekten och de kommer att tilldelas först till kvarn. Vid intresse eller för mer information, kontakta oss så berättar vi mer!

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Roland Axelsson

Uppsala län

Telefonnummer

070-555 63 10

Adress

Götgatan 11, 761 44, Norrtälje

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan