Tomt

Aberga, Västerås

Ort

Västerås

Adress

Aberga, Västerås Kommun

Visa på karta

25 st tomter i natursköna Aberga, Västerås

I idylliska Aberga strax öster om Västerås kommun växer ett nytt villaområde fram omringat av vackra omgivningar. Älvsbyhus har förvärvat 25 stycken natursköna tomter i olika storlekar till försäljning där det finns möjlighet för dig att förverkliga din husdröm och bygga ett nytt Älvsbyhus. 

 

Mer om tomterna

Aberga är ett attraktivt läge öster om Västerås kommun, här finns närhet till både naturen och staden. Här lever du ett liv med det mesta av två världar. Här finns den avkopplande naturen och dess vackra vyer precis utanför dörren, och stadens puls bara ett stenkast bort. För de aktiva finns golfbana inom promenad- och cykelavstånd. För familjer är både skola och förskola i närheten, och för dagliga ärenden finns handelsområdet Hälla och Västerås Centrum bara en kort bilresa bort.

Tomterna varierar i storlek från 1 100 m² till 1 700 m² och är planerade för att skapa en trivsam bykänsla med gott om gemensamma ytor i kvarteret för olika aktiviteter.

I år firar Älvsbyhus 80 år som hustillverkare och har i samband med detta introducerat jubileumshuset Villa Göran, som också kommer att uppföras som visningshus på området. Under jubileumsåret erbjuds de 80 första kunderna ett erbjudande på 80 000 kronor i rabatt på Villa Göran.

Som kund väljer man dock fritt mellan våra 22 välplanerade och omtyckta husmodeller i varierande storlekar. 

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information. 

 

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Joacim Engzell

Västmanlands län

Telefonnummer

+46 70 2983350

Adress

Månsbo 129, 726 92, SKULTUNA

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan