Tomt

Björkdalen, Norrköping

Ort

Norrköping

Adress

Skogstorpsvägen 1, Norrköping

Visa på karta

Husmodell

Linnéa

3 100 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Placera husmodell på tomt

Natursköna Björkdalen

I natursköna Björkdalen vid Svärtinge växer ett nytt villaområde fram. Älvsbyhus uppför 53 villor i varierande storlekar på stora natursköna tomter. Med närhet till lokal service och med bara 11 minuter till Ingelsta handelsområde finns nu stora möjligheter för dig och din familj att hitta ert drömboende. Bland våra husmodeller kan du hitta det hem som du alltid drömt om.

Detaljplaner

Mer om tomterna

Välkommen att besöka Björkdalen. De första husen har börjat byggas och nya husköpare har flyttat in. Försäljningen pågår för fullt och du har chans att hita just din drömtomt. Skogstomt, bergstomt med utsikt eller en tomt som möjliggör en stor härlig gräsmatta. Ja, i Björkdalen så kan du med stor säkerhet hitta något som passar just dina önskemål. 

Vi vill att det ska vara enkelt att köpa hus och du kan alltid känna dig trygg med oss. Vår byggmetod är effektiv och ger hög kvalitet. Vi är Sveriges största småhustillverkare sedan 20 år tillbaka.

I närhet till skog och stad växer Björkdalen fram. Här kan du välja bland stora och varierande tomter med villor i storlekar mellan 85-200 m² och 2-7 rok. Priser för hus och tomt från 3 100 000 kr. Du kan också välja bland över 150 tillval för att göra ditt hem personligt och anpassat. 

I Björkdalen växer det nya området fram med full fart och alla vägar är klara. Det sker kontinuerligt inflyttning med 1-2 hus per månad. Första etappen är snart slutsåld. På etapp 2 finns några tomter kvar. Sista etappen uppe på berget med många fina stora natur/skogstomter med utsikt över dalen är något utöver det vanliga. Alla tomter är byggklara och husleveranser tilldelas först till kvarn. 

Reservera din drömtomt och kontakta oss via bjorkdalen@alvsbyhus.se

Branschens bästa betalningsvillkor

Det är enkelt, tryggt och ekonomiskt att göra ett husköp från Älvsbyhus.

Hos oss betalar du ditt hus först 5 dagar efter godkänd slutbesiktning. Nu kan du börja njuta av ditt nya hem, där bland annat förmånliga försäkringar, femton år utan fastighetsavgift och en låg driftskostnad gör att du kan fokusera på annat du tycker är viktigt. Ett smart val med andra ord.

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Cathrine Lejonheim

Östergötlands län

Telefonnummer

+46 70-546 31 90

Adress

Fjärdingsmannabacken 11, 605 99, Norrköping

Fler tomter

Östergötlands län Mauritzberg

Grips väg 54, Vikbolandet

2 878 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan