Tomt

Mullsjö, Jönköping

Ort

Mullsjö

Adress

Tussilagogatan 3 och Vitsippsgatan 1 & 5, 565 34 Mullsjö

Visa på karta

Husmodell

Josefine

3 650 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Tre tomter till salu i trivsamma Mullsjö

Går du också i husbyggardrömmar? Nu finns möjligheten att bygga nytt i trivsamma och lugna Mullsjö. Här har Älvsbyhus tre stycken tomter med fint läge till försäljning där du har möjlighet att förverkliga din husdröm. 

Mer om tomterna

I Mullsjö växer ett nytt villakvarter fram, här har Älvsbyhus förvärvat tre tomter i fint läge där du har möjlighet att bygga ett nytt Älvsbyhus. Bland våra populära och omtyckta husmodeller kan du hitta ett hem som passar dig.

Havstenshult 1:253, Tussilagogatan 3

På denna tomt kommer Älvsbyhus att bygga ett vinkelhus Villa Josefine med ett tillhörande garage som planeras stå färdig för försäljning och inflytt redan under hösten 2024. Beräknat fast prisförslag för nyckelfärdig hus inklusive tomt är 3 650 000 kronor.  

Havstenshult 1:190, Vitsippsgatan 1 

För denna tomt finns bygglov beviljat för vårt enplanshus Villa Göran och ett fristående garage, det finns även möjlighet att byta till en annan av våra husmodeller. Kontakta vår säljare för mer information och prisförslag.

Havstenshult 1:192, Vitsippsgatan 5

För denna tomt finns bygglov beiljat för vårt enplanshus Villa Greta och ett vidbyggt garage, det finns även möjlighet att byta till annan av våra husmodeller. Kontakta vår säljare för mer information och prisförslag.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Johannes Olsson

Västra Götalands län

Telefonnummer

+46723026826

Adress

EA Rosengrens gata 19, 421 31 , Västra Frölunda

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan