Tomt

Väddö, Norrtälje

Ort

Norrtälje

Adress

Väddö Kustväg 250, 764 91 Väddö

Visa på karta

Husmodell

Maja

3 490 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Se husmodell på tomt

Tomt med lantligt läge på vackra Väddö

Bygg nytt på vackra Väddö! Här bor du lantligt och fint på stor tomt om hela 2029 m². Väddö är Roslagens största ö med sagolika smultronställen, idylliska Väddö kanal och betagande Ålands hav. Här väntar vandring med havsutsikt, konst, hållbar design och lokalproducerade delikatesser.  

Mer om tomten

Det är lätt att nå Väddö (utan färja) med bil, båt eller buss. Med buss tar du dig till Stockholm via Norrtälje.

Bygg energisnålt hus och bo med låg månadskostnad, det ger dig pengar över till annat! Nu kan du bygga Älvsbyhus populära 1-plans husmodell Villa Maja på tomt på Väddö. Husförslaget är 85 m² men flera husmodeller från Älvsbyhus passar på tomten.

Här kan du bo med en låg driftskostnad i ett modernt hus med 15 års fri fastighetsavgift. Ett härligt hus med fantastiskt god driftsekonomi. Ex. Beräknad energiförbrukning för varmvatten och uppvärmning exkl. hushållsel 3 400 kWh/år.

Maja är ett av Älvsbyhus mindre 1-planshus men ändå tillräckligt stort för att rymma tre sovrum och ett rejält badrum. Här får du ett rymligt och gediget trähus på 85m² som passar lika perfekt till paret med önskan om extra utrymme som till familjen med ett eller fler barn. Maja är dessutom ett hus som man gärna umgås i, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör huset socialt. Här kan du spela roliga sällskapsspel eller varför inte underhålla middagsgästerna i vardagsrummet samtidigt som förberedelserna för den goda måltiden förbereds i köket. Sommartid behöver du bara öppna upp altandörren och från soffan ha uppsikt över lekande barn.

Till Maja, liksom alla Älvsbyhus enplanshus, finns flera exteriöra tillval. Som t.ex ett takpaket som består av ett tak i 19 graders lutning i en tidlös bandtäckningsmönstrad plåt.

Den som äger en obebyggd tomtmark ska betala 1 procent av taxeringsvärdet i statlig fastighetsskatt. När fastigheten är bebyggd, slutbesked utfärdats och huset fastighetsdeklarerats till Skatteverket, blir fastigheten befriad från fastighetsavgift under 15 år.

Priset är baserat på husmodell Villa Maja från Älvsbyhus. Du väljer själv vilka tillval du önskar. Flera husmodeller passar på tomten.

Fastighetsmäklare Matias Garcia ansvarar enbart för köpeavtalet avseende fastigheten / tomten.

Kontakta Jan-Erik Kronosjö 070-8649650, sthlmnorr@alvsbyhus.se för mer information, personlig produktionskalkyl (inklusive de tillval du själv vill ha) och visning. Det går även bra att åka och titta på tomten själv.

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Jan-Erik Kronosjö

Stockholm

Telefonnummer

+46 70 8649650

Adress

Stupvägen 85, 191 40, Sollentuna

Fler tomter

Mälhamravägen 81, 762 94 Rimbo

4 390 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Toftingedalsvägen

3 145 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan