Tomt

Visingsö, Jönköping

Ort

Jönköping

Adress

Skattegårdsvägen 10 & 12, 563 94 Visingsö

Visa på karta

Husmodell

Göran

4 009 190 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Se husmodell på tomt

Två tomter på vackra Visingsö

Missa inte chansen att förvärva en av dessa två tomter på vackra Visingsö med gångavstånd till Vättern! Här finner ni möjligheten att bygga ert drömboende, en sommarstuga? permanentboende? Låt fantasin flöda och förverkliga drömmen om att utforma ert egna drömhem. Området är fantastiskt där utsikten kommer att vara sjö och natur. 

Mer om tomterna

Tomterna är omringade av åker- och betesmark samt såklart omringat sjön Vättern. Föreställ dig att vakna upp till en underbar utsikt och slänga på sig tofflorna för att sedan vara nere vid vattnet på endast någon minut. Utöver de vackra omgivningarna bor du centralt på ön med närhet till välsorterad matbutik, padel banor, fotbollsplan, bad i både pool och sjö, vackra stränder, restauranger, förskola och skola samt hamnen med färjetrafik kontinuerligt för att enkelt nå Gränna på ca 20 minuter och sedan Jönköping på ca 35 minuter.

Till tomterna finns också möjlighet för VA, el och avlopp samt fiber att koppla på där köpare står för anslutningsavgifter. 

Här ges ett förslag med Villa Göran men du som köpare kan välja bland våra hustyper, se våra husmodeller här. Göran är ett inbjudande och flexibelt enplanshus på 129 m², anpassat för olika typer av familjer. 

Priset avser ett totalpris med en del tillval men vissa priser är uppskattade. Se bifogad produktionskalkyl, vad som ingår och vilka delsummor som är angivna. Tomtpriset är 549 000 kr, tomterna är på ca. 800 m² per styck.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information tel: 073-037 56 00 e-post: thomas.birgersson@alvsbyhus.se

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Thomas Birgersson

Jönköpings län

Telefonnummer

+46730375600

Adress

Jakobsbergsvägen 2, 394 71, Kalmar

Fler tomter

Stenshestra 1:3

4 100 070 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Kaffegatan 5 & 7

3 770 050 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan