Publicerad 3 juni 2022
Uppdaterad 3 juni 2022

Spontanansökan träarbetare Älvsbyn

Har du erfarenhet eller intresse av att jobba med trä eller har du jobbat inom annan produktion? Tycker du om fysiskt arbete? Letar du en trygg och bra arbetsgivare?

Då kanske Älvsbyhus är en framtida arbetsplats för dig. Hos oss får du arbeta med allmänt förekommande träarbeten antingen i våra prefabricerade husmoduler eller med komponenttillverkning i vårt sågverk, på kaphuset eller i hyvleriet. Vi har arbetsuppgifter där man arbetar i lag och även där man jobbar enskilt.  

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är ansvarsfull, driven och inte är rädd för att ta i. Erfarenhet och/eller utbildning inom träindustrin/byggbranschen är meriterande, men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Vi tar gärna emot din intresseansökan. Skicka en beskrivning om dig själv och dina utbildningar/arbetslivserfarenheter. Vi går igenom dessa vid ev. kommande rekryteringsbehov och kontaktar dig om vi tror att du kan vara intressant för en anställning hos oss. 

Om du väljer att skicka in en ansökan godkänner du samtidigt att vi sparar din ansökan och dina personuppgifter. 

Välkommen med din ansökan till  HR@alvsbyhus.se 

Vi erbjuder dig att utvecklas i en tjänst i ett bolag med långa traditioner, en historik som vi är stolta över. Nu satsar vi för framtiden och har både stora resurser och ambitioner. Känner du igen dig själv i det du just läst, då kan Älvsbyhus vara ett smartare karriärval.

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar.

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan