Tomt

Henån, Orust

Ort

Orust

Adress

Väster om Lövåsvägen 145

Visa på karta

Husmodell

Linnéa

3 800 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Naturskönt läge strax norr om Henån

I naturskönt läge strax norr om Henån och med enkel pendling norrut mot Uddevalla ligger denna lättbebyggda tomt. Positivt förhandsbesked för byggnation av enplanshus med komplementbyggnad (t ex garage) finns. I samarbete med Älvsbyhus kan ni här njuta av de många fördelarna med ett helt nybyggt boende, bland annat är ni fria från fastighetsskatt i 15 år.

Mer om tomten

Här kan du till exempel bygga ett Villa Linnea, ett smart disponerat enplanshus på 129 m² med tre sovrum och generösa sociala ytor, allt för under 3 800 000 kr!

Tomten förmedlas av Fastighetsbyrån och säljs med villkor om att entreprenadavtal tecknas med Älvsbyhus. Utgångspriset och ev budgivning är gällande tomten och totalkostnaden framgår av bifogad produktionskostnadskalkyl. Varmt välkommen med ert intresse!

Att bygga med Älvsbyhus innebär många fördelar, t ex bra betalningsvillkor där ni inte behöver betala huset förrän det är dags att flytta in! Möjlighet finns också till 2-5 års amorteringsfritt. 

Till Linnéa, liksom alla Älvsbyhus enplanshus, finns flera exteriöra tillval. Som deras takpaket som består av ett tak i 19 graders lutning i en tidlös bandtäckningsmönstrad plåt. 

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Emelie Hamnes

Västra Götalands län

Telefonnummer

+46 72-973 03 95

Adress

EA Rosengrens gata 19, 421 31, Västra Frölunda

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan