Hoppa till innehåll

Linnéa 1-planshus

Ett stort hus som passar mindre familjer som vill ha extra plats. En stor öppen lösning för vardagsrum och köket gör att dina gäster aldrig behöver bli lämnade ensamma när middagen förbereds.

Från 1 960 750 kr

Fakta

Antal rum: 4-5 rum och kök samt tvättstuga
Boyta: 129 m²
Byggyta: 152 m²
Pris: Från 1 960 750 kr, se priset för ditt län här.
Planlösning: Flexibel och öppen

Visa Interiör Större bilder
Visa Exteriör Större bilder

Välplanerat och öppet

Gå på 360-visning i Linnéa. 

Linnéa levereras med tre sovrum, det största har direkt tillgång till en rymlig klädkammare. För en större familj med behov av ytterligare ett sovrum går det som tillval att få som en del av vardagsrummet, se planskisser nedan.  

Med ett badrum och en mindre toalett behöver man sällan trängas. För dig som önskar finns möjlighet att välja en extra dusch i lilla badrummet. Vardagsrummet är öppet mot köket och innanför köket hittar du en rymlig tvättstuga med groventré. Här finns också värmepumpen som ser till att ni får en behaglig och ekonomisk uppvärmning året runt. 

Om man önskar en ännu öppnare planlösning kan kylskåp och frys vridas 90 grader och om man vill ha ännu mer kontakt med utemiljön finns helglasad balkongdörr och låga fönster som tillval i vardagsrummet. Sovrumsgaveln kan utrustas med dekorfönster för mer ljusinsläpp samt att fasaden får ett modernare utseende. I köket kan ett extra fönster installeras ovanför köksbänken för mer ljus och liv i fasaden.

Linnéa är det perfekta enplanshuset för såväl mindre som större familjer och det till ett av marknadens absolut bästa priser.

Energiförbrukning för varmvatten och uppvärmning exkl. hushållsel
Luleå            7 471 kWh/år
Stockholm  4 681 kWh/år
Malmö         4 052 kWh/år

Planlösningar

Rätvänd
Vriden kyl och frys
Extra sovrum
Extra dusch
Spegelvänd

Fasadskisser

3D interiör

3 populära tillval

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Vi slösar inte energi i onödan

Vi vet var ditt hus växte upp

Älvsbyhusprocessen

Älvsbyhus förmånliga betalningsvillkor

Beställ vår nya huskatalog

Bli inspirerad

Beställ katalog