Hoppa till innehåll

Edvard 1.5-planshus

Edvard är en av våra största husmodeller och här får även den stora familjen plats att bo och leva. Det härliga öppna köket har direkt tillgång till vardagsrum och matsal liksom till den praktiska tvättstugan.

Från 2 168 700 kr

Fakta

Antal rum: 3-7 rum och kök samt tvättstuga
Boyta: 129 m² + 68 m² (inredningsbar övervåning)
Byggyta: 152 m² 
Pris: Från 2 168 700 kr, se priset för ditt län här.
Planlösning: 
Flexibel.

Visa Interiör Större bilder
Visa Exteriör Större bilder

Väl avvägt för familjeliv och umgänge.

Köket i Edvard är väl tilltaget för både matlagning och sociala sammanhang. Tack vare närheten och den stora öppningen till vardagsrummet blir gästerna aldrig lämnade ensamma. Önskar man ännu större öppning kan kyl och frys vridas 90 grader och ger då också plats för en praktisk köksö.

I andra änden av bottenvåningen hittar man två rejäla sovrum, det större med en praktisk klädkammare/walk-in-closet. Här finns både gästtoalett och ett större badrum.

Redan som standard har Edvard härliga ljusinsläpp, dessa kan göras ännu större med dekorfönster och helglasad balkongdörr. Direkt access till trädgården får man både från vardagsrummet och tvättstugan. Om så önskas är en extra balkongdörr också möjlig att montera i det större sovrummet.

Edvard passar perfekt att utrusta med en eller varför inte dubbla takkupor på baksidan och ger då ännu mer rymd och ljus till övervåningen samtidigt som man nästan skapar ett extra rum.

Alla Älvsbyhus 1 ½-planshus levereras med en förberedd övervåning som du själv inreder efter leverans eller när behoven och ekonomin passar. En ännu enklare lösning är att bygga ett extra sovrum i en del av det stora vardagsrummet.

Ett stort hus med fantastiskt god driftsekonomi. Låt vår husrådgivare ge dig en kostnadsfri kalkyl och förslag på anpassningar av ditt Edvard.

Energiförbrukning för varmvatten och uppvärmning exkl. hushållsel
Luleå            7 574 kWh/år
Stockholm  4 746 kWh/år
Malmö         4 110 kWh/år

Planlösningar

Rätvänd
Extra sovrum
Spegelvänd
Övervåning

Fasadskisser

3D interiör

3 populära tillval

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Vi slösar inte energi i onödan

Vi vet var ditt hus växte upp

Älvsbyhusprocessen

Älvsbyhus förmånliga betalningsvillkor

Beställ vår nya huskatalog

Bli inspirerad

Beställ katalog