Parhus

Edith

Från 4 563 000 kr

Fakta

Antal rum

3 - 7 + kök

Boyta

107 m2 - 163 m2

Byggyta

256 m2

Edith är ett rymligt parhus som dessutom passar den växande familjen, eller varför inte lite extra utrymme för nära och kära som kommer på besök?

Fler bilder

Fördelarna med Älvsbyhus

Bygga hus

Vår process

Vår unika process har inte bara gett oss full kontroll över produktionens alla delar och därmed en jämn och hög kvalitet, utan även en unik kostnadskontroll som i slutänden kommer dig som kund tillgodo. 

Bygga hus

En trygg hustillverkare

Älvsbyhus är det smarta valet för ditt nya hus! Med mer än 46 000 tillverkade hus är vi en pålitlig husleverantör. Effektiv husproduktion, låga totalkostnader, flexibilitet i tillval och hög byggkvalitet är bara några av våra fördelar. Läs vidare och upptäck de alla.

Bygga hus

Bygga nytt eller köpa begagnat?

Hur ska man tänka när man vill skaffa ett hus? Vad är fördelarna med att bygga nytt?

Bygga hus

Varför bygga modulhus?

Modulhus är prefabricerade hus som byggs i fabriker och transporteras till byggplatsen i moduler. Byggmetoden är effektiv, ger hög kvalitet och minskar byggtiden avsevärt jämfört med andra byggmetoder. Modulhus är ett smartare val som ger hög kvalitet till ett bra pris.

Bygga hus

Nyckelfärdigt hus

Vad innebär nyckelfärdigt hus med totalentreprenad? I de flesta fall menas ett nybyggt hus som levereras färdigbyggt och klart för inflyttning, men olika hustillverkare kan mena olika saker! Vi går igenom allt du behöver veta.

Hållbarhet

Energy Wall

Upptäck Älvsbyhus Energy Wall - den moderna väggkonstruktionen som ger ett sunt och friskt hus. Med över 300 millimeter isolering klarar den de allra tuffaste förhållandena och är framtidsanpassad för att möta EU:s "Näranollenergidirektiv". Läs mer om Energy Wall här.

Liknande hus

Parhus

Åse

Från 4 535 000 kr

3 - 7 rum107 m2 - 163 m2

Parhus

Astrid

Från 4 535 000 kr

3 - 6 rum107 m2 - 162 m2

Parhus

Selma parhus

Från 4 137 000 kr

2 - 5 rum85 m2 - 129 m2

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan