Hoppa till innehåll

Selma ² Parhus

Med Selma som parhus får du två små, mysiga och gedigna trähus på vardera 85 m² på bottenvåningen och inredningsbara övervåningar som ger ytterligare 44 m² när det behövs. Perfekt som generationsboende.

Från 3 040 800 kr

Fakta

Antal rum: 2-5 rum och kök samt tvättstuga
Boyta: 2 x 85-129 m²
Pris: Från 3 040 800 kr, se priset för ditt län här.
Planlösning: Flexibel, se förslag nedan.


Upplev ett Älvsbyhus i 360 grader!
Visa Interiör Större bilder
Visa Exteriör Större bilder

Väx i takt med behoven.

Köket i Selma är rejält tilltaget med utrymme både för god matlagning och att umgås i. Från köket har man också direkt tillgång till vardagsrummet och ett extra sovrum om man så önskar.

Det stora sovrummet, badrum samt tvättstuga är placerat i husets andra ände och tvättstugan ger en extra möjlighet till ytterdörr på gaveln, praktiskt när man klippt gräsmattan eller vill vädra tvätten. Selma är ett mindre hus med praktiska ytor, passar även perfekt som fritidshus

I den inredningsbara övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för el/tele/vvs. Kostnaden för att göra övervåningen färdig blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller låter någon annan göra jobbet.

På övervåningen, som du väljer om du vill inreda direkt eller först när behovet uppstår, är det bara fantasin som sätter gränserna. Med en takkupa ökar både ljusinsläppet och rymden och kan exempelvis bilda en mysig läshörna.

Med över 150 smarta tillval i sortimentet kan du anpassa ditt Älvsbyhus efter dina behov. Varför inte en carport/garage eller dekorfönster eller helglasad balkongdörr som ger ännu mer ljusinsläpp?

Kontakta våra husrådgivare för ett kostnadsfritt förslag.

Energiförbrukning för varmvatten och uppvärmning exkl. hushållsel
Luleå            5 221 kWh/år
Stockholm  3 343 kWh/år
Malmö         2 920 kWh/år

Planlösningar

Övervåning, standard

Fasadskisser

3D interiör

3 populära tillval

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Vi slösar inte energi i onödan

Vi vet var ditt hus växte upp

Älvsbyhusprocessen

Älvsbyhus förmånliga betalningsvillkor

Beställ vår nya huskatalog

Bli inspirerad

Beställ katalog