Hoppa till innehåll

Greta ² Parhus

Med Greta i parhusutförande utnyttjar du tomtytan maximalt och får två riktigt populära hus till en bra kostnad. Planlösningen för Greta är baserat på en av våra genom tiderna mest sålda husmodeller. Allt på ett plan betyder att allt är färdigt när du köper huset.

Från 3 713 800 kr

Fakta

Antal rum: 3-4 rum och kök samt tvättstuga
Boyta: 2 x 107 m²
Pris: Från 3 713 800 kr, se priset för ditt län här.
Planlösning: Flexibel, se förslag nedan.

Visa Interiör Större bilder
Visa Exteriör Större bilder

Ett hus som det är enkelt att trivas i.

Med 1-planshuset Greta får du två stora sovrum, en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor och rymlig tvättstuga – allt på en våning.

Du kan välja till extra låga fönster och helglasad dörr i vardagsrummet så får du ännu bättre utsikt över uteplats och trädgård. För att ytterligare öppna upp mellan vardagsrum och kök kan kylen och frysen vridas. Vill man istället skapa ett extra rum för arbete eller som extra sovrum så finns det möjlighet för detta i bortre delen av vardagsrummet.

Dekorfönster i sovrumsgaveln ger mer ljus i rummet och ett modernare intryck av fasaden. I köket kan du välja olika vitvaror och inredning för att passa era unika behov. Här kan du också få ett extra fönster över köksbänken för att få in mer ljus. 

Tala om att få ett hus som det är enkelt att trivas i; gott om utrymme, enkelt underhåll, nytt och fräscht, effektiv planlösning och inte minst en smidig och enkel byggprocess. Allt detta till marknadens lägsta pris.

Energiförbrukning för varmvatten och uppvärmning exkl. hushållsel
Luleå            6 293 kWh/år
Stockholm  3 955 kWh/år
Malmö         3 464 kWh/år

Planlösningar

Standard
Tillval

Fasadskisser

3D interiör

3 populära tillval

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Vi slösar inte energi i onödan

Vi vet var ditt hus växte upp

Älvsbyhusprocessen

Älvsbyhus förmånliga betalningsvillkor

Beställ vår nya huskatalog

Bli inspirerad

Beställ katalog