Hoppa till innehåll

Hem för alla i 75 år

I 75 år har vi byggt folkhem. Förhoppningsvis blir vi aldrig klara.

Vi fyller 75 i år. Och för 19:e året i rad har vi utsetts till Sveriges största småhustillverkare. Men vårt mål har aldrig varit att vara störst. Även om en sådan utnämning givetvis är glädjande och ger oss energi att fortsätta utveckla och tillverka riktigt bra hus för människor runt om i landet. 

Vår ambition har varit, och är fortfarande, att ge så många som möjligt chansen att köpa ett hus. Att hjälpa dem att skapa ett hem. En plats att utgå från. Återhämta sig på. Och växa med. Ett hem för alla familjer - hur de än ser ut. Vi vågar nog sträcka oss så långt som att säga att vi varit Sveriges folkhem i 75 år. Och det är vi mäkta stolta över. 

Det finns såklart fler saker vi är glada över. Vi har sålt fler än 42 300 hus. Och vi har Sveriges nöjdaste kunder enligt branschens gemensamma NKI-undersökning. Tack!
Vi har aldrig varit dem som följt trender för trendernas skull.
Däremot har vi alltid förbättrat vår byggprocess, och försökt lyssna på våra kunder och deras behov.

Vi har lanserat 19 nya modeller och en helt ny energieffektiv väggkonstruktion. Vi har sett över vår egen energiförbrukning och kompletterat våra fabriker med solceller. Dessutom jobbar vi aktivt med att få våra anställda att växa. Tillsammans med oss.

Välkommen hem!

75 000 kronor rabatt på jubileumshuset Modern 129 

Vi fyller 75 i år. Det vill vi fira med er och erbjuder under en begränsad tid jubileumshuset Modern 129, till 75 000 kronors rabatt. 

Modern 129 levereras med flera lyxiga tillval som standard. Bland annat ett helt nytt exteriört utseende med fler fönster, liggande panel under dessa, en stor bred farstukvist i funkisstil och ett modernt taktillval i 19 graders taklutning och modern bandtäckningsmönstrad plåt. 

Interiört finner vi en spännande planlösning med köket i hjärtat av huset. Med mysiga spotlights, tillvalsdörrar, fler fönster och flera andra tillval, är Modern 129 det perfekta huset för den medvetna familjen som vill ha det lilla extra. 

Försjunk i vår nya huskatalog

Vår nya huskatalog innehåller hela 7 nya husmodeller, flera nya tillval och massor av inspiration. 

Beställ vår katalog

Smart living

På vår inspirationssida samlar vi artiklar, tips och annat som kan vara av värde för dig både innan och efter husköp. 

Läs Smart Living

Beställ katalog