Inredning

Inspiration

Ett personligt Älvsbyhus

Att bygga hus är en av de största upplevelserna i livet, och självklart vill du ha ett hus som känns som ditt "hemma". Vi ger dig några tips på tillval och andra saker som kan göra att ditt Älvsbyhus blir så personligt som möjligt.

Inredningstips

Inreda och förnya sovrummet? Det här ska du tänka på

Ett sovrum ska vara en avkopplande och harmonisk plats med mjuka former och lugna färger. Vi ger dig några tips på hur du kan tänka på när du inreder ditt sovrum.

Inspiration

6 fördelar med bastu

Forskarna säger att bada bastu har liknande hälsoeffekter som att träna. Inte minst minskar regelbundet bastande risken för hjärt- och kärlsjukdomar - men du blir också lycklig av en stund i värmen. Låter det för bra för att vara sant?

Inredningstips

Skönt att ha ett lugn hemma

Hur inreder du ett Älvsbyhus smakfullast? Vi lät stylisten Camilla Mauree från Houme ta sig an uppgiften. – Jag utgick från en nordiskt ljus inredning med naturliga råvaror och lugna färger. Livet är ofta hektiskt, så varför inte låta hemmet vara lugnt färgsatt.

Inredningstips

Inredningsknepen som får ditt hem att se större ut

Drömmer du också om ett stort och luftigt hem? Även du som har begränsat med kvadratmeter kan med hjälp av några smarta inredningsknep skapa rymd hemma.

Inredningstips
Barnrum

Skapa ordning i barnens rum i 7 steg

Barnens rum kan på mindre än en timme förvandlas från välstädat till ett bombnedslag. Men med smarta och enkla förvaringslösningen kan ni lätt skapa ordning i kaoset.

Inredningstips

Förnya ditt hem med DIY

Små förändringar kan göra stor skillnad i ett hem. Vi vill att du ska trivas länge i ditt Älvsbyhus och tipsar om enkla sätt att uppdatera din inredning, förnya ditt kök och hitta andra användningsområden för älskade gamla möbler.

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar.

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan